Reikia pagalbos, kurti FM siųstuvas

D

devilgod

Guest
Hi guys, Mano vardas yra devilgod, praėjusį mėnesį, aš tiria pastatų FM siųstuvas. Aš esu visų Naujokas. Radau youtube video, kai tas vaikinas padarė medinę FM siųstuvas. m.youtube.com / watch? gl = US & hl = en-GB & kliento = MV-google & V = DXhbGzdecHI & fulldescription = 1 Jis dar neparašė reikia per dalykų sąrašą. Aš nusipirkau daiktus iš parduotuvės. Sąrašas: - 1) 2N3904 tranzistorius X 2. 2) 1nF keraminių kondensatorių. 3) 100nF keraminius kondensatorius. 4) 10pF keramikos dangteliu. 5) 33pf keramikos dangteliu. 6) 22nf keramikos dangteliu. X 2 7) 1-5p Į 30p oro žoliapjovės. 8) 470 R rezistorius 9) 47K rezistorius 10) 10k rezistorius 11) 68k rezistorius 12) 1M rezistorius 13) 10mm mikrofono 14) antenos 15) akumuliatoriaus kištuko Dabar, kai aš po Tut i cant see, ką rezistorius ir capacito jis naudoja. Reiškia, ką naudoti, kur ir jis Dzięki net balsas vaizdo. Todėl esu supainiotas. Todėl kiekvienas gali suteikti šiek tiek info, schema FM siųstuvas iš šių dalykų. Prašau.

Schema mirksi dabar ir then.When jo ekrane sustabdyti vaizdo įrašą ir pabandyti ir nukopijuoti grandinę ant popieriaus lapo dirbti. Frankas

Sveiki ... FM siųstuvas grandinės yra daugelyje interneto svetainių. Tiesiog atlikite "Google Image Search" FM siųstuvas schema "ir gausite daug ..

Ačiū vaikinai, aš Dzięki yra CKT diagrama vaizdo ....:) i ll rašyti, jei aš susiduria jokių problemų ...

Atidarytas vaizdo reguliariai "YouTube" svetainėje video pristabdėte 00:58 ir gavo šių zrzutki. [PRIDĖTI = CONFIG] 58.478 [/ PRIDĖTI], turėtų gauti eini. Jei jūs nežinote, kaip skaityti rezistorius spalvos juostos kodai, google ir yra daug samouczków. Tai tikrai paprasta, kai jums atrodo, žinoma, rezistorius ir suderinti spalvas / numerių.

J. aš turiu screenshot .. bet šį video, yra kondensatorius parašytas ant 223 ant jo. bet i kondensatorius 203 parašyta ant jo. taip bus 203 dirbs vietoj jo ...

Taip, galite naudoti šį kondensatorius. Ne visos vertybės yra ypač svarbios. Kondensatorių kodas: 1 skaičius yra 1 skaitmuo 2 skaičius yra 2 skaitmuo 3 skaičius nulių skaičių pF talpos (1pF = 10 -12 F) Ignoruoti bet laiškus - jie tiesiog nurodo, tolerancijos ir įtampa. : Šypsnys: pavyzdžiui: 223 reiškia 22000pF = 22nF ir 203 reiškia 20000pF = 20nF

1 klausimą, vaizdo jis naudojamas keturių ruožtu ritė. Ar galiu naudoti rankų ritės vario pats ... ir kaip aš galiu padaryti, kiek reikia 1 / 8 diamtere ritė šios grandinės??

Taip, Shure. Reikia turėti tik kai emalio vielos ir 1 / 8 grąžtą ... : Šypsnys: ritė yra žaizdų vienu sluoksniu, naudojant grąžtą likvidavimo formos. Jūs galite naudoti 24-27 matuoklis viela, regeneruotas iš senų transformatorių arba iš senų televizijos kreipimo. Jei negalite rasti vielos perdirbti reikia pirkti emalio padengtas vielos specializuotų parduotuvių "magnetas vielos" (taip pat ieško parduotuvėse, kurios specializuojasi pervyniojimas elektros varikliai). : Šypsnys:
coil2.jpg

Hi guys Man reikia vėl padėti ... Aš mačiau vaizdo vaikinas dont naudoti oro žoliapjovės, tačiau jis pareiškė, naudojamų dalių .... taip gali kas nors pasakyti, yra Žoliapjovės tikrai būtina ...

Jums reikia naudoti žoliapjovės kondensatorius siekiant toliau dažnio. Naudokite atsuktuvą, tinka įpjova atsuktuvui, žoliapjovės kondensatorius. Kartais, kai netinkamos arba antgalių nešiojamas atsuktuvas naudojamas, reguliavimo gali būti sudėtinga. Taip pat, naudojant metalo patarimas atsuktuvu talpos koregavimo sunku dėl benamių talpos. Idealiai tinka naudoti keramikos atsuktuvu. : Šypsnys:

Lenkimo ritės apvijos, mažiau patogus, žinoma, taip pat galite reguliuoti dažnį.

, tačiau šiame video jis Dzięki naudoti Oro žoliapjovės ... Ar ji įsigaliotų??

Na, kaip pradedantysis geriau naudoti žoliapjovės, lengva kompensuoti induktyvumas variantų. Nedideliu atsuktuvu ar kitu panašiu įrankiu reguliuoti žirklės. Užbaigti reguliavimo procesas reikalauja daug kantrybės, nes jūsų rankos ir įrankis buvimas šiek tiek keičia žoliapjovės talpos. Ar prie grandinės ir nustatyti dažnį, kai nėra registratūros, FM radijas. Taikyti elektros energijos grandinę, reguliuojant žoliapjovės, kol rasite vietą. Vėliau, jei per radiją priėmimo gali būti prarasti keletą metrų, nei tai tikriausiai sukelia klaidingą dažnio reguliavimo ir jūs klausytis kai vietoj centrinio dažnio siųstuvas harmonikos. Antrą kartą pabandyti vietą radijo toli nuo grandinės, ir iš naujo prisitaikyti.

Turiu kelis klausimus ... Schema rodo, aš turiu naudoti trimmmer 33pf kondensatorius lygiagrečiai ... bet žoliapjovės. 3 kojos .. taigi kur prijungti 3?? ir šioje CKT, jis papasakojo naudoti 9V baterija gali i naudoti 3V baterija, tai dirbti?? ir paskutinis klausimas, kaip knw kuris Freq mes, reiškia, kaip nustatyti ... ir kaip žinoti, kurioje mes tunned mūsų siųstuvas??

Žoliapjovės kondensatorius dviejų terminalų, sujungti vienas su kitu ir vienas autonominė. Dėl šios grandinės jums reikia išlaikyti 9V maitinimo. Galutinis dažnio reguliavimas žoliapjovės FM diapazone siųstuvas, 88-108MHz. Paprastai tai gali reikalauti RF dažnių skaitiklis naudojimo, bet tiesiog naudoti FM radijas šalia grandinės ir pradėti reguliuoti žoliapjovės, kol rasite vietą.

Dėl šios grandinės jums reikia išlaikyti 9V maitinimo.
Tai tikriausiai dirbs su 3V, mažesnes gamybos apimtis. Bet reikia pradėti nuo 9V baterijos. Jei tai veikia, galite pabandyti sumažinti pasiūlą.

Aš pridėjo 9V adapteris maitinimo ....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas esant 14:41 ---------- ankstesnį postą buvo 14:39 ----------[/SIZE] [/color], bet vis dar NT Workin ... Aš noriu yo žinoti, kondensatorių, rezistorių + ve ir ve pusėje tikrai poveikis. bcoz i lituojamas juos be seein ...

Gali būti daug priežasčių, kodėl grandinė neveikia. Nepamačius, kaip jūs ją surinkti, niekas negali žinoti. Jūs turėtumėte pradėti tikrinti Nuolatinės srovės grandinės lygius. Be to, jei priemonė osciliatoriaus tranzistoriaus bazės įtampa nurodyta žemės ar tiekiamos srovės grandinės, jie šiek tiek pakeisti operacinės osciliatoriaus atveju, jei jūs nelieskite antenos produkcija pirštu.

Ar mes galime pamatyti keletą nuotraukų siųstuvo? Ar jūs naudojate keletą trumpų antena? Kaip jums išbandyti siųstuvą? Ar jūs pabandykite sureguliuoti taip pat FM imtuvas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back