Reikia pagalbos, kaip apie vartų laikrodis ir MUX-laikrodis?

X

xworld2008

Guest
Sveiki, kai aš rašau sintezė scenarijų, kad laikrodis sukurti pagal šaltinius laikrodis per vartus arba MUX. kas nors pasakykite man, bent DC tiesiog nustatyti šaltinio laikrodžio nereikia rūpintis sukurtas laikrodis, ir jei generuoti laikrodis negeneruoja minties DfF jis bus kaip laikrodžio dažnis šaltinio laikrodis, aš nežinau, jei mano draugui Praneškite draugams ir yra teisinga. Prašome padėti man ir man whare rasti atsakymą.

už įkrautų parą, jums nereikės rūpintis jo, Kolumbijos apygarda, PT, Astro visi gali automatiškai valdyti jį. bet mux laikrodžiai, geriau yra set_case_analysis pasirinkti kaištis mux. nes už tai, DC pt Astro interpretuoja jį kitaip. Jei neturite set_case_ana ir create_gene .. Jums reikia nustatyti klaidinga kelio tarp 2 laikrodis šaltinis (būti tikri, kad jie yra klaidingi keliu, nes kitaip tu negali naudoti būdu) ir kad ".... multiple_clock_per_reg "į SDC failą.

Taip, Kolumbijos apygarda, mes paprastai naudoti set_case_analysis 0 TEST_MODE sustabdyti DC priemonė analizė laiko lanko per test_clock. Į STA analizė vis dar gali naudoti šį parametrą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back