Reikia pagalbos intrepeting šį Motorinės schema

H

huji

Guest
brangūs draugai,

Prašome padėti man suprasti šią motorinių schema ir kas ENMCS (Elektros stebėjimo ir kontrolės sistema) do / funkcijas.prašome kreiptis į priedą.
ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas!

IPS gali būti Intrusion Prevention System

SS - žmogaus valdomas jungiklis

YC - valdytojas

MCC - vairuoti srovės motorinių

SC - greitis kontrolierius

M yra variklis.

Aš paaiškinti schema iš kairės žemyn kampe:

Nuo SS pasirinkti de funkcionavimo būdas (Pradėti / Auto / Out of Service), kuri yra komanda už YC.The YC galėtų siųsti Y? / XXX?iš kairės informacija apie gedimus (nepavyko paleisti, nepavyko sustabdyti, ao). Dėl YC kontrolės SC.For AB jums nustatyti atskaitos greitis (BPCS).Neatidėliotinos Stotelė ketina skaitmeninio įvedimo SC ir jis naudojamas apsaugoti nuo gedimų.
Permissive Shutdown (ZY) galima sustabdyti AB.
Kiti du (TE / XXX ir Y? / XXX) rodo statusą SC.

Nuoširdžiausi linkėjimai!
Venix

Jūsų "motorinė schema" yra daugiau kaip iinstrumentation diagrama negu kas nors kitas.Dauguma burbuliukai (apskritimai su raidėmis jų) laikytis ISA standartas S5.1, bet su daugeliu situacijų, kai jie naudojami yra keletas nuokrypis.Jei nesate susipažinę su šį standartą, jis apibrėžia kiekvieno laiško naudojamas burbulo, atsižvelgiant į jos padėtį.Yra schema, kad susieja kiekvieną raidę savo meaninig.Pozicija raidės svarbu.Pirmoji raidė reiškia vieną ir ateinančių laiškų kitą.Šios raidės yra viršuje pusė burbulo.Apatinėje pusėje yra jūsų linijos numerį.Jūsų diagrama jie pateikė xxx kurios aš manau tai vieta kortelės turėtojo dėl būsimos numerį.Su tuo out of the way, čia yra keletas sąvokų jūsų diagrama:

Pirmasis laiškas - Reikšmė

S - Speed
T - temperatūra
Y - Renginių valstybės ar Įrengimas
H - Hand

Antrasis laiškas - Reikšmė

E - Elementas
S - Switch
Z - Actuator
C - Kontrolė
Y - Relay, Compute ar konvertuojama

Pavyzdžiui, mes langą su VE, tai paskiriantis Temperatūra elementas, AB - greičio kontrolės SS - Rankiniai Perjungti
ir tt

Hope this helps.Į ateitį, gauti ISA schema būtų naudinga.Išbandykite šią nuorodą:

http://www.engineeringtoolbox.com/isa-intrumentation-codes-d_415.html

Russell

Automatika Technologies, Inc
PLCMentor Mokymai Svetainės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back