reikia pagalbos FPGA jungtis aukštos įtampos grandinės

S

Spidyelectronics

Guest
Sveiki visi, aš darau projektą, kurio aš noriu priimti grįžtamąjį ryšį aukštos įtampos (200V AC ir DC taip pat diapazone) ir pateikti šiuos signalus į FPGA. Aš galiu konvertuoti, tai aukštos įtampos pašarus remia žemesnę įtampą, 2V iki 5V. Bet aš supainioti Vienas dalykas, kad aš galiu prisijungti šias 2V 5V signalus į FPGA? Šiuo atveju, aukštos įtampos GND bus bendra FPGA. Taigi yra koks nors būdas, kuriuo aš gali apsaugoti FPGA.

Sveiki Konvertuoti 230V į 5V paprasta potencialo daliklis ir Šotki diodas. Prisijungti OPTO COUPLER tarp 5V ir FPGA rinkinys. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] Sveiki Konvertuoti 230V į 5V paprasta potencialaus daliklis ir Šotki diodas. Prisijungti OPTO COUPLER tarp 5V ir FPGA rinkinys.

Hi Spidy, manau, kad jos svarbų klausimą, kiek metu platinimo jums reikia? Optocoppler šiandien nėra geriausia uždarymo copplers, ir jie taip pat turi ribotą tarnavimo laiką! Galite pasirinkite ADUM12xx ty iš LPD, bet jie turi tam tikrose situacijose galios aukštyn / žemyn falsh impulses_these gali padaryti jums aktualias problemas (ty PWM abu tranzistoriai tuo pačiu metu! :-() Top actuell talpinė copplers, ty nuo TI, jie yra ne tik pigesnis, veikia kaip multi channal tipų iki 150Mbps, bet paprasčiau valdyti ir dont turėti visą gyvenimą problemas, nes abu befor aptarė coppler tipų ... K. [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 val 7 min: [/color] [/size] Sveiki Spidy :) TNX! Aš priežiūrą, kad jūs turite DC tocoppel per daug, bet jums reikia taip ir taip kai "pirminis pusėje" elektroninis, su šiek tiek PWR tiekimo ... Manau, kad paprasčiausias būdas yra dc taikyti pirmiausia U / f konverteris (tik 1 IC) ir nei kai izoliaciniu coppler. Kas nors gali pasakyti: jos galima tiesiogiai perduoti su analogine coppler too_ Taip, bet jūs turite minimalų pažymėtus (kai kurie brangesni) optocoppler & "pašarų atgal" stabilizuoti amplitudės pokyčius vs mainosi ir temp poveikis ... Norėdami baigti jis negali būti paprasčiau ir geriau kaip U / f konverteris + coppler. :) K.

Ačiū karesz ir harii74, aš taip pat manau, kad, tiesiogiai, naudojant OPTO COUPLER nėra gera idėja, nes optronas įpratęs dirbti dėl nuolatinės srovės įtampa. Taip pat amplitudė yra svarbu man, ir jei mes suteikiame amplitudė analoginį signalą, tai bent izoliatoriaus produkcijos gauname pastovia amplitude signalo. Manau, kad U naudojimas / F keitikliai + jungtis bus geras pasirinkimas. Bet aš noriu užduoti jums vieną dalyką, kad ji galėtų dirbti tiek analoginis signalas ir nuolatinės srovės signalus? amplitudė čia svarbus ir antras dalykas, aš havent naudoti bet U / f konverteris praktiškai. Ačiū, Spidyelectronics

optronas įpratęs dirbti dėl nuolatinės srovės įtampa
Ne idėja, kur jūs gaunate? Standartiniai optoporos bus ne iš tikrųjų dirbti analoginiai kiekiais, arba AC arba DC. FPGA nesuteikia ADC galimybes, todėl jūs turite pridėti išorinius keitiklius, bet kuriuo atveju. V / f konversijos idėja yra viena skaitmeninti analoginių kiekiais iš daugelio būdų, pirminės pusėje ir perduoda juos skaitmeniniu būdu visoje hidroizoliacijos. Optinis izoliuota analogas perdavimas būtų dar vienas variantas, bet tikslumas yra ribotas. Kintamosios srovės signalus, transformatoriai visada yra galimybė. Norėdami pasirinkti tinkamą konverterį ir sankabos technologija, numatytas amplitudė ir laiko rezoliuciją, turėtų būti žinoma, tačiau.

Sveiki, Žinoma diapazone vienoda U / f konverteris, jei jo indėlis yra DC arba keičiasi signalas, ty savo 50Hz, bet būti priežiūros pls, imtuvo pusėje jums reikės (arba du) F / U arba F skaitiklis ir jos nereikia nuolatinės srovės signalo, jei turite ADC galiausiai on chip iki but_OK_ turite FPGA, ji neturi ADC :) ..... Trumpesnis pasakė: "Dėkoju U / f konversijos tik per savo DC dalių, tačiau jos galima (priklausomai nuo ypač naudojamos IC arba grandinė), taip pat naudoti 50Hz. K. ...

Įdomi diskusija. Tik mano 2 centai. Optocoupler dirbs DC. Jie lygis įsijungiantys prietaisai, o ne krašto. Priešingai ne-optinių technologijų nAr diffculty perduoti DC informaciją. Tačiau, IC dizainas, galite atsikratyti šio keletas triukų, I guess. Manau, kad jūs ieškote analoginio įėjimo analoginis išėjimas rūšies skyrikliu. Tokiu atveju turėtumėte analoginiai optoporos. Galite naudoti kaip HCNR200 arba išskyrimas ACPL-C790 stiprintuvas, pavyzdžiui, dalis. Norėčiau, kad buvęs vienas, nes jis turi atsiliepimą fotodiodo. Jūs galite reguliuoti LED srovė laikui bėgant. Tačiau paketas yra labai didelis, pasiekti aukštesnį darbo įtampa iki 1414Vpeak. Tai yra labai tikriausiai per daug savo programą. , Kad būtų galima atlikti tolimesnius komentarą, man reikia daugiau duomenų apie savo reikalavimus. Kas yra maksimalus greitis grįžtamojo ryšio, jums reikia sustiprinti arba pagrindinė izoliacija ir tt Šiuo metu yra kelių rūšių technologijų atskirai (arba jūsų atveju tiksliau izoliacija ). Aš tvirtai tikiu, gamtoje visada ying ir yang :). Atveju EEĮ ir aiškiau izoliatoriai, kiekviena technologija turi savo privalumus ir trūkumus. Neminint jokių trūkumų būtų marketingo strategija, nėra techninis realybė. Cheers vėliau Pridėta 5 min: Aš taip pat nežinau, kodėl jums reikia naudoti papildomus komponentus ir didėjant produkto sudėtingumui į dizainą, naudojant V / F konversiją.

Ei, mes Arnt raštu, kad optocopuler nereikės dirbti DC, tai buvo writen: jie Arnt pakankamai linijinis ir, tokį problema per ilgametis ... U / f sinple konversijos taip yra geriau tiesiškumo ir yra ne problema safter keleriems metams. TESE sistema bus ne daugiau pigūs too_ visa tai buvo :) ... linkėjimai! K.

Hi Karesz, Dont worry. Aš tiesiog dalintis savo mintimis ir dont įdėti savo žinias į klausimą. Kartais gali būti sunku pamatyti skirtingus požiūrius įvairių variantų. Manau, yra linijiniai pakankamai optronai darbo grynai analoginius domeno. Tai kodėl jie dažnai naudojami srovės / įtampos matavimo. Tiesiškumo su papildomu klaidos atsiliepimus HCNR201 yra dar vienas geras pavyzdys natūra. Yra pigūs, gali būti pakeisti kitomis sąlygomis. Jei tai ne hobis projektą ir tikrai gamybai, Aš visada rekomenduojame prašydama įgaliotieji platintojai dėl kainos. Aš buvau labai nustebęs, kad pamatytumėte, kaip kaina buvo keičiasi tada. Be to, aš taip pat mačiau daug mikroschemos, kurios turėjo chepaer pardavimo kaina, bet tarpines ir ilgalaikes buvo kainuojančios daugiau nei pradinės vertės. Vėlgi tai yra mano mintys ir patirtis po kelių projektų. Į sveikatą

Aš bijau, tai šiek tiek "kraujo praliejimo" aptarti analoginis signalas izoliacijos metodus, be jau grubus idėja skirtas tikslumą ir pralaidumo. Reikalavimai gali būti skirtingi, kaip 10 24 bitų ir kelių Hz iki 100 kHz ar net MHz. Akivaizdu, kad tai yra svarbi daug nustatant savo mėgstamą izoliacijos technika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back