reikia pagalbos desining DC / AC inveter grandinės

E

eng.mserry

Guest
[PRIDĖTI = CONFIG] 58.759 [/ PRIDĖTI] Esu įgyvendinimo grandinės parodyta paveikslėlyje .... Aš pasiekė generuoti stačiakampės bangos signalo dažnis 60 Hz ir ankštinių, su 40 kHz dažnio (raudona linija grandinės). problema yra su manimi IR2110 IC i bandė daug kartų rasti problemų ... ir pamatyti visas Temos forume, susiję su problema ir i negali išspręsti mano problema ... Tai blogiausias IC aš kada nors: (Plz hep mane pakeisti kitu IC IR ... arba sprendimas ... bet mano grandinė užbaigti PS | EN vartų vairuotojo IC yra ne man.. ---------------------------------------- kiti questin PLZ .... Noriu Žinokite pagrindinėje darbovietėje Pin5 IR2110 parodyta grandinė -------------------------------------- --- Plz man padėti: ':)' (FUCK IR

IR2110 yra paprasčiausias IC į naudojamas H-tiltas susitarimai, pin 5 prijungtas kur Aukštos pusėje ir Drenažo Žemas pusėje šaltinis Prisijungė kad savo produkcijos, be jungiamųjų jis bootstrapu kondensatorius bus ne mokėti, toks didelis pusėje neveiks.

Jei jūsų pwm yra per lėtas - parsisiųsti susitarimas bus neveikti, kaip mokestis bus kraujuoti toli parsisiųsti kepurės, taip pat, jeigu IxR lašas apačioje FET yra per didelis bus negalima aukšto IC pakankamai voltų parsisiųsti kepurės pusių į darbą - daug žmonių nepastebi. Jam taip pat Vcc turėtų būti 12-16V Regards, Orson krepšelį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back