Reikia pagalbos, DC-DC dizainas

L

leebluer

Guest
Sveiki, Aš esu naujesnių dizaino galios keitikliai. Dabar aš mokausi ko nors, susijusių su galios elektronikos pagrindų. Manau, kad jis yra nuobodus procesas. Aš tik gavau keletą paprastų samprata apie maitinimo keitiklio. Atrodo, kad yra didelis atotrūkis praktika. Aš nežinau, kaip toliau? Ar galėtumėte suteikti man keletas patarimų, kai kurias medžiagas ar recommand greitai mano dizainas. Ačiū

Mielas Lee Pirma turite concepyual understandig, kaip DC-DC konverteriu. Aš siūlyčiau ir pradėti su Buck dizaino, ir iš pradžių sutelkti patenkinti Vout ir Iout specifikacijas. Reagavimo ir visi galėtų būti svarstomi vėliau. Apie eda laive ir turi pakankamai Daiktai DC-DC keitiklių projektavimas. Paieška pusę jų. Jei u negali atsisiųsti kai ping man paštu visoje Jums. Kaip nuobodu, mes turime preferencijų.

Galbūt galite pabandyti su progr. pvz., PWM valdymas. Tai taip pat savotiškas DC-DC conv arba DC Chopper.

Pirmiausia turite žinoti bazių teorijos DC-DC, galite ieškoti pagal paskirtį onsemi ir nacionalinių tinklalapyje. Antra galite studijuoti, kai apie DC-DC PWM kontrolė grandinės, todėl jis leis Jums gilus supratimas su DC-DC.

Labas aš rekomenduoju SWITCHMODE MAITINIMO ŠALTINIS HANBOOK autorius Keith, kur jūs rasite išsamiai visos (beveik), ko jums reikia. Jūs galite jį atsisiųsti iš edaboard linkėjimai Mohammadas Mokhtar

[Quote = Mohammad Mokhtar] Sveiki, aš rekomenduoju SWITCHMODE MAITINIMO ŠALTINIS HANBOOK autorius Keith, kur rasite visus (beveik), ką jums reikia detalių. Jūs galite jį atsisiųsti iš edaboard Mokhtar Mohammadas [/quote] Ar galite parodyti man šios dokumentacijos nuorodą? Aš negaliu rasti.

Aš siūlyčiau skaityti Power Electronics pagrindai Dr. Robert W. Erickson dr D Maksimovič

"Perjungimo maitinimo dizaino" parašė Arbarham I Pressman taip pat yra gera knyga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back