Reikia pagalbos dėl šildytuvo grandinę naudojant Op-Amp lyginamojo grandinės

S

scream_er

Guest
Ei vaikinai, man reikia šiek tiek projektas padės darau savo malonumui. Turiu atšilimo dirželis, kurį aš paėmė iš Mothercare butelis šilčiau. Reikia 2A 12V ir šiltas. Aš naudoju lyginamojo grandinės su NTC termistoriai aptikti diržas temperatūrą ir palyginkite įtampa ne tai su atskaitinė įtampa temperatūros. Tada lygintino grandinė relė, kuri eina ON ir OFF priklausomai nuo šiltesnio diržas temperatūros. Lygintino grandinės poreikius 12V, bet apie 30mA, taigi, kaip aš galiu integruoti tiek juostos ir grandinės su rele. Jo gerai, jei už problemos sprendimą turi du maitinimo šaltinio. Ar kas nors mane kryptimi.

Kas jums reikia yra vadinama Šmito trigeris. Tai easilly pastatytas iš vienos Opamp. Jums tereikia nuspręsti, viršutinio ir apatinio įtampos ribose.

Sveiki: tokio paprasto dalyko kaip butelis šilčiau aš ne eikvoti laiko ir pinigų, dizainas tokius sudėtingus grandinė. Išbandykite vieną iš šių: "1. Yra kavos puodelio šildytuvai rinkoje; jie paleisti ~ 10W, 110 VAC, ir kava yra laikomi ~ 60 deg.C. 2. Jei pašalinsite bimetalo termostatas nuo išmesti geležies, tai gali būti koreguojamos temperatūra 40-120 deg.C; susisiekti vertinta iki 110 VAC ir ~ 1 kW galios, todėl jūs galite naudoti tinkamas šildymas rezistorius ir visus 3 įtampos VDC iki 11V AC. 3. Kai kurie pardavėjai siūlo PTC prietaisai, kietosios būsenos temperatūrai jautrių varžai. galite pasirinkti vieną su tam tikros temperatūros ir serijos šildytuvas rezistorius 12-24 VDC grandinė, ji veiks ilgus metus. Nėra kontaktų, dabartinė sustoja prie ribos temperatūra ir pradeda žemiau.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 22:58 -------- - Ankstesnė žinutė buvo 22:57 ----------</span></span>
Pagal punktas du pirmiau, įtampos diapazonas turėtų perskaityti 3VDC į 110V AC.

Šilumos perdavimo vėlinimo (laiko domeno) veikia kaip toks kalvis sukelti ciklo (temperatūros srityje). Šiluminį našumą matherials yra modeliuojama kaip reaktyviosios kaupiamasis komponentas. Tiesiog paprasta lygintino išties pakanka atlikti tai, ko reikia. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back