reikia pagalbos apie hybire žiedas maišytuvas

O

orkfire

Guest
96_1297174068.jpg
Sveiki visi, Noriu sukurti maišytuvą naudoti du diodai, todėl aš Sukčiavimas žiedas hybire maišyklė, bet turiu problemų, kai projektuojant. 1.first, kaip aš galiu nuspręsti apskritimo plotis ir spindulys. 2.what dviejų sektoriaus funkcija

Sveiki Orkfire Bendras žiedo ilgis turi būti 1,5 * liambda. Pagrindinė mintis yra teikti LO fazių skirtumas 180 laipsnių tarp diodai. Jei prielaida z0 = 50 omų, tarkime, žiedas pėdsakų varža turi būti 50 * sqrt (2) = 70,5 Om. Sektorius yra radialinio nebaigtas (bazinis elementas, mikrobangų technika kintamosios srovės blokavimas). Ar Stepono Maas "Mikrobangų Maišytuvai" knyga atrodo, buvo hibridiniai žiedas maišytuvas trumpas paaiškinimas.

vakar i skelbimus imituojančioje it.i naudoti 2.5GHz 14dbm, Lo įvesties ir 2.4GHz RF input.and 0dbm kaip tada jis išėjo 4.9GHz 10dbm ir nepageidaujamų 4.7GHz, 4.8GHz, 5.0GHz.I stebuklas gali būti eliminuojami. ačiū
43_1297307752.jpg
84_1297307752.jpg

Kai klaidingas yra daugiau nei 30dB toliau norėjau taip nėra didelė problema, tačiau galite naudoti filtrus jas pašalinti, nes jie yra per arti norėjo. Pabandykite optimizuoti LO ir radijo dažnių lygio sumažinti šias netikras, kuris iš tikrųjų yra MP produktus. Taip pat galite pabandyti įdėti LPF po kelių dB Attenuator ne LO uosto, kad tai yra be harmonikų.

Sveiki, Orkfire. Leiskite man pamatyti jūsų ADS modelis? Tikriausiai per val. (Aš nežinau, palaiko priedus įkelti per val).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back