Reikia pagalbos, apie ciklono FPGA, per didelė srovė!

S

shishiker

Guest
Aš signalo acquisiton ir perdirbimo sistemą, pagrįstą DSP (tms320c6713) ir FPGA (ciklonas "Altera). Kai grandinė maitina, srovė 0.55A, nors nėra nei FPGA nei DSP programa veikia. Kitų prietaisų, tokių kaip A / D SDRAM ir FLASH, neveikia, tik varomas. Kodėl srovė yra tokia didelė? Dar daugiau, kai paprasta programa yra pastovi FPGA, viso srovė 0.82A ~ 0.83A; kai DSP paprasta programa yra pastovi, visų srovė 0.72A ~ 0.73A. Ar galite man padėti? Ačiū!

Sveiki shishiker Ar jūsų laive visi aktyvūs dalių energijos suvartojimo, sąrašas. Tai gali būti padaryta Lydmetalio šalinimo dalių arba atjungdami maitinimo smeigtukai iš kiekvienos dalies maitinimo (tik įmanoma, jei jūsų ėmėsi į išdėstymo etape). Po to galite padaryti dispersija palyginimas. Yra tiek daug galimų nesėkmių arba galbūt didelės galios suvartojimas yra gerai, nes jūs naudojate kai kurių dalių, kurios reikia, kad energijos kiekį. Tai yra gera praktika pradėti naują lenta, įrangos dizaino dalis po vieną ir įvertinti visą reikalingą informaciją. Pvz pirma maitinimo antra FPGA, trečias DSP ... Ar jums išvengti, kad dviejų ar daugiau IO kaiščiai vairuotojo toje pačioje eilutėje? Ar užkirsti kelią, kad yra ne plaukiojantieji sąnaudos? Iki pasimatymo, cube007

Sveiki, cube007 ačiū už jūsų pagalbą Gaila, aš ne nustatyti jungikliai už kiekvieną elektros energijos vartojimo grandinės dalių, Tai mano kaltė. Kai grandinė maitina, lustai nėra karšta, tik šiek tiek šiltas, išskyrus 5V 3.3V maitinimo keitiklio šiek tiek karšto, ir convertor produkcija yra teisinga. Vėliau, kai aš atsisiųsti FPGA programą, yra naujas reiškinys. Šį kartą, kai pakrovimo programa, aš visus nepanaudotus smeigtukai kaip trijų nurodytų sąnaudų. Tada, kai programa yra pastovi, sistemos sumažintas iki 0.50A ~ 0.51A. Bet kai nėra programos pastovi, ateiti į 0.56A. Tai taip keista, kaip pradedantysis, aš negaliu suprasti, jūs galite suteikti man daugiau patarimų? Dar kartą ačiū! shishiker

Sveiki shishiker Ieškoti jūsų problemos sprendimą nėra lengva. Ar turite kitą PCB, kuri nėra įrengta dalys? Jei taip, galite lydmetalis. Maitinimo, FPGA, DSP ir tt. Po kiekvieno veiksmo matuoti energijos suvartojimą. Už gerą analizę, labai svarbu išsiaiškinti, kuris savo dizaino dalis vartoja tiek daug energijos. Ar jūs turėjote padaryti teorinė analizė naudojamų komponentų? Kas teorinius energijos suvartojimą? Iš reiškinys, savo dizainą, tai lengva pasakyti, FPGA veikia netinkamai. Bet tai taip pat įmanoma, kad yra kitas komponentas, kuris veikia netinkamai. Jūs kalbėjote apie 5V ir 3.3V maitinimo. Ką apie 2.5V maitinimo FPGA branduolys. Manau, visi ciklonai reikia 2.5V - galbūt, kad gali būti negerai. Iki pasimatymo, cube007

Sveiki, cube007 Laimei, aš turiu kitų keturių PCB, ir aš darau darbą, jums patarė, FPGA ir DSP sunku lituoti man. Teorinius energijos suvartojimas, tik du SDRAM mano grandinės sąnaudas, daug galios (1W kiekvienai), tačiau mano darbas iki šiol jokių duomenų perdavimo tarp DSP ir SDRAM. Ir aš matuojamas naują PCB dabartinės tik lituojamas vienas SDRAM, 12mA ~ 16mA. Mano grandinės FPGA 1.5V maitinimo pagrindinis ir 3.3V iki 1.5V maitinimo keitiklis nėra karšta, tik šiek tiek šiltas. Ačiū! shishiker

Sveiki shishiker, litavimo Žinoma DSP ir FPGA nėra lengva. Su geros įrangos gausite gerų rezultatų. Bauda pikio dalys aš naudoju mikroskopą. Šią vieną, galite matyti visus duomenis, kuriuos reikia. Galbūt yra kai kurie nelabai gerai lituojamas ant kitų PCB, kuri sukelia šortai tarp kai kurių kaiščių. Yra tiek daug priežasčių ... Sėkmės, cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back