Reikia pagalbos apie AT89C51 programuotojas

S

Setsuna13

Guest
Aš esu visiškai naujokas, kai kalbama apie mikrokontrolerių. Paieškos ir skaityti pranešimus apie pastatą AT89C51 Programuotojas, tačiau kai apie schema, kad aš negaliu suprasti, dalis. Gal galėtumėte pasidalinti ryšį AT89C51 Programuotojas schema ir gal galėtumėte paaiškinti, kaip sukurti ... Kaip, kaip prisijungti schema, kt dalys ... T_____T Aš labai atsiprašau, aš tikrai nėra gerai suprasti schematinis diagramas .... Pleaseee padėti man .... Aš esu daugiau į programavimą, o ne kuriant šį stuffzzzz natūra ... Aš tikrai reikia, kad mūsų disertacija ... Labai ačiū ....

eikite į šį puslapį labai lengva sukurti, turiu kurti mano pirmasis programuotojas iš čia [url = http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/easy2/easy2_1.html] easy2 [/url]

Ačiū už nuorodą ... bet mano problema yra, aš nežinau, ką nors, kad galėtų padėti man programa EZ55.hex į magistro lustas [89C51] ... Ar yra kitas schematiškai, kad galėčiau naudoti??

turite atsisiųsti šešioliktainį kodą į 89c51 paprašykite savo draugo, jeigu jie ir išeina į vietos rinką, bet elektronikos tiekėjų prašo juos atsisiųsti kodą į lustą, jie bus už jus 25 RS (Delis kaina @ chadni Chowk jie mokestį) Cheers jūsų programuotojas pasiruošę

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 16:47 ---------- Ankstesnis po 16:39 ---- ------</span></span>
jei nenorite statyti vieną, tada jūs galite sukurti šį vieną, jums nereikia šešioliktainį kodą įrašyti masterchip [url = http://www.8051projects .info/content/8051-tools/17-8051-flash-programmer.html] 8051 Flash programuotojas - Nemokama 8051 Microcontroller projektai [/url] 89c51 ir 89s51 patį kodą dydis pirmą kartą naudoja lygiagrečiai programuotojas tipo, kur kaip antrą Isp tipas

Gerai, aš paklausiau, kas nors programa hex kodą kapitonas lustas .. Aš prijungiau viskas, ir aš išbandyti visas poliškumo ir įtampų ... tačiau kiekvieną kartą aš prisijungti grandinės į savo kompiuterį ir paleisti HyperTerminal išbandyti firmware, po spausdami ENTER, nieko neįvyksta.
Easy-Downloader v2.1 ATMEL 89C51/52/55WD>
Tai turėtų pasirodyti teisus? Bet aš tik tuščias ekranas ... Kai bandau naudoti EZDL4.exe ir paleisti jį, jis sako: "Pabandykite prisijungti prie COM1" arba kartais rodo "Galimi uosto nerastas". Aš bandė pakeisti kapitonas mikroschema ir aš vis dar ta pati problema. Prašome padėti man T_____T man tikrai reikia kuo greičiau užbaigti šį programuotojas ...

Paprastai Kom 1 bus naudojamas arba užima kai kurių pagrindinių įrenginių, naudojamų sistema. Grįžti Aparatūra profilius ir keisti uostą, kuris nėra naudojamas kai kurių kitų ... gali būti 3, 4 arba 5, kuris paprastai bus nemokamai daugumoje sistemų. Į sveikatą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back