Reikia padėti ~! pagrindinės elektros grandinės analizė.

P

paraon00

Guest
Aš mokausi taip paprasta CC ir RC grandinės. Skaičiai pridedamas žemiau, aš apskaičiavo kai kurių mazgų įtampos ideali jungiklis yra uždarytas, esant t = 0. Pradinė sąlyga yra rodomas žemiau. t0, jungiklis yra uždarytas ir V1 = V2 = 2.25V mokestis conservasion teisės. Ar jis teisus? Antra, paties pradinio būklės į kitą skaičių. t0, jungiklis yra uždarytas. Kaip aš galiu išspręsti V3, V4? Gali imti tvermės dėsnis taikomas čia vėl? Prašome padėti man. ačiū jums.

Jums buvo protinga daryti prielaidą, pastovus mokestis, o ne energijos taupymo Pirmuoju atveju. Tai dažnai aptariama paradoxon natūra, tačiau iš tikrųjų pasiklysti, kai energijos spinduliuotė, varžą nuostolius ar ką norite. Antruoju atveju yra lengviau, sukelti mokestis ir energijos tvermės dėsnis, žinoma, turėti tokį patį rezultatą.

Ačiū! FVM. Jis stebina mane, kad antruoju atveju turi tą patį rezultatą kaip pirmą veikia! Aš maniau, kad V3 ir V4 pat po t = 0, nes trumpalaikis atsakas atlikti kai kuriuos atsakingas už nuostolius R1 ir C4. [Quote = FVM], buvo protinga daryti prielaidą, pastovus mokestis, o ne energijos taupymo Pirmuoju atveju. Tai dažnai aptariama paradoxon natūra, tačiau iš tikrųjų pasiklysti, kai energijos spinduliuotė, varžą nuostolius ar ką norite. Antruoju atveju yra lengviau, sukelti mokestis ir energijos tvermės dėsnis, žinoma, turėti tokį patį rezultatą. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back