Reikia pėdsakus / simbolius SIM300 modulis ALTIUM

S

semelak1

Guest
Esu kūrimo grandinė, kuri apima SIM300C modulis. Man atrodo, negalime rasti pėdsaką (arba simboliai) SIM300 modulis, SIM kortelės laikiklį, ir kitos jungtys modulis. Kur galiu gauti minėtų dalių pėdsakus / simboliai??

Visi R prieinama SIM300 duomenų lape, pati vis tiek i įkelti 6pin SIM kortelės laikiklį pėdsaką ir duomenų lapo, kuris taip pat turi jungties pėdsaką. I hav erelis bibliotekose kaip Weel jei ir reikia galiu paštu U

Ačiū už atsakymą ir dokumentus. Ar jums atsitikti ALTIUM biblioteka dalys (kurią sudaro simbolis ir pėdsakas) SIM kortelės laikiklį ir SIM300C?

[Quote = semelak1] Ačiū už atsakymą ir dokumentus. Ar jums atsitikti @ ltium biblioteka dalys (kuris apima ir simbolis ir pėdsaką) SIM kortelės laikiklį ir SIM300C [/quote] Na aš erelis mano PCB projektavimas ir havent naudojamas už @ @ ltium todėl aš don HAV bibliotekose? ltium

Ar galėtumėte pasidalinti Eagle biblioteka / simbolis / pėdsaką turite SIM300 modulis arba SIM jungtis?

[Quote = semelak1] Gal galėtumėte pasidalinti Eagle biblioteka / simbolis / pėdsaką turite SIM300 modulis arba SIM jungties? [/Quote] Aš negaliu pridėti. LBR failus gali b, jei ir gali Giv UR el-paštas id arba man laišką [el.pašto adresas] vamsi.kodati @ gmail.com [/email] i paštu atsiųs

Ar kas nors man email erelis LBR failus SIM GPRS modulis? dėka Paulius

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back