Reikia Laikrodis strobavimo Dizainas patarimų

R

Rogov

Guest
Sveiki, vaikinai. Mes naudojame laikrodis strobavimo mūsų projektą. Mūsų TL AB bibliotekoje yra tik vieno tipo laikrodis strobavimo ląstelių - latch_posedge [PRIDĖTI = config] 50.054 [/ PRIDĖTI] iš projekto ištrauka pateikta čia [PRIDĖTI] 50.052 [/ PRIDĖTI] Kaip matote yra 2 laikrodį.. domenai, gautos iš magistro Laikrodis. Aš turiu abejonių teisingumą šio projekto. Domenų gclk_p yra ok: kai magistro laikrodis išjungtas (0) gclk_p išjungta (0). Bet galiojimo domeno gclk_n yra klausimas: kai magistro laikrodis išjungtas (0) gclk_n gali būti išjungtas (0) arba (1). Tai priklauso nuo EN uosto užraktu vertę išjungti (0) Mokytojas Laikrodis laiką. Aš teisus šis projektas yra abejotina? Manau, kad tai būtų teisinga vieta keitiklis iš karto po prieš registrų sukėlė ant negedge Pagrindinės Laikrodis užraktu. Ačiū iš anksto. Andrew.

h, kaip matote yra 2 laikrodis domenai, gautos iš magistro Laikrodis.
Tada, kai pagrindinis laikrodis yra išjungtas, abu yra išjungtas. Kai magistro laikrodis, jis priklauso nuo LT.

Tada, kai pagrindinis laikrodis yra išjungtas, abu yra išjungtas. Kai magistro laikrodis, jis priklauso nuo LT.
Teisingai. Bet tai teisinga patinka, kad? Gal dislokuoti Pagrindinės Laikrodis keitiklis, siekiant užtikrinti tam tikrų išjungimo būseną gclk_n?

jei LT yra ne tas pats, nėra jokių problemų tai padaryti. Du laikrodis domenai gali būti įjungtos tuo pačiu metu. jums nereikia keitiklis

Taigi, šis projektas yra geriau? [PRIDĖTI] 50.063 [/ PRIDĖTI] PS Mes taip pat naudojame Vidaus Scan "technologija, todėl tai yra latch_posedge uosto SE (ENL = SE | LT). Ir Tetramax nepatiko su neaiškiomis laikrodis išjungtas (kai pagrindinis laikrodis = 0) vertę iš gclk_n domenas (1'st variantas dizainas) registrus dizainas. Štai kodėl ji tapo problema.

tai ne geriau. tai tiesiog skirtumas. turėsite gclk_p ir gclk_n dephases. Tai yra viskas. Nesuprantu savo tašką. Nėra jokios problemos, kad laikrodis domeno ne su Tetramax. Jis visada daroma TFT pvz.

Ok. Sutinku tai tik skirtingi. Tuomet galime pereiti į kitą klausimą :) aš pažeidimą C1 sugauti domeno gclk_n: Laikrodis taisyklė: C1 Laikrodis PI išjungtas nepavyko priversti ne laikrodis įvesties N nuskaityti SI (G). Numatytoji sunkumas: Klaida Tai tiesa. Kai Meistras Clk = 0 tada gclk_n = X. Taigi, aš tiesiog reikia ignoruoti, kad? Ačiū už atsakymus :) daug

Kai Meistras Laikrodis = 0, CLK ir įkrautų elementų yra lygus 1. tada skląsčiu yra skaidri ir gclk_n priklauso nuo LT. Per savo seka įvesti skenavimo režimą, įdėti LT = 1. jei LT = 1, gclk_n = ne (Master laikrodžio), net tada, kai pagrindinis laikrodis = 0;

Ne! Meistras CLOCK = 0 -> CLK (latch_posedge) = 1 -> latch_posedge yra HOLD valstybės -> gclk_n = (ENT | SET), kai: ENT - vertę LT bent perėjimo magistro Laikrodis Momentas, nuo "1" iki " 0 "; Set - vertė SE bent perėjimo magistro Laikrodis Momentas, nuo" 1 "į" 0 ". "C1" patikrinimas perfomed iki Tetramax išjungiant laikrodis pirminės sąnaudos (ty pagrindinio laikrodžio). Tada abu ENT ir SET nėra apibrėžtas (X).

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Rašyti Pridėta 00:20 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 00:14 ----------</span></span>
Gal tai Tetramax reikalavimo nereikia įvykdyti ... Aš esu tikras naujokas šioje srityje. Turiu tik 3 mėnesius patirtis:) Štai kodėl aš turiu tam tikrų abejonių.

Kodėl ENT ir Išsiųstieji nėra apibrėžti? kai veikia Tetramax, jūs seka įdėti savo dizaino nuskaitymo režimu. Manau LT ateina iš registro. Per šį seka rašyti šiame registre, pvz. Bet scanmode turėtumėte galėti kontroliuoti SEN, tada kontroliuoti. Jei nenorite, yra savo dizaino problema.

Ok. Po setup_macro vykdymo gavau SE = 0; LT = x. Ar ketinate rašyti Registruotis kontroliuoti LT? Manau, kad tai nėra įprasta ... Per setup_macro jis turėjo Setup JTAG valdiklis

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Rašyti Pridėta 00:37 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 00:36 ----------</span></span>
ir EN valdo tik keletas vidaus Registruotis

Tiesą sakant, aš thougth kontroliuoti LT iki JTAG registre, tačiau, jei LT yra kontroliuojama vidaus užsiregistruoti. Kodėl LT = X, šį registrą turėtų reseted sąrankos metu makrokomandą.

Ok, manau, kad šis klausimas gali būti laikoma išspręsta. Mūsų laikrodis strobavimo dizainas yra gerai, nors tai yra kinda ypatingą :) Thanks a lot! I figured it out! :-D Didžiosios forumo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back