Reikia kai patarti formatuoti atminties kortele Nokia 5130

T

thaliard

Guest
Aš naudoju Nokia 5130 mobiliuoju telefonu nuo 2 metų. Praėjusią naktį aš pašalinti "Nokia" telefono atminties kortelę ir įterpiamas atminties kortelių skaitytuvas ir prijungtas prie kompiuterio. Po daryti žinutė popped up nurodant man suformatuoti kortelę prieš naudojant jį. Aš taip už kompiuterių instrukcijas. Dabar i dont rasti visus failus, kurie buvo ant kortelės. Aš paklausiau pats mano draugas sako, i ištrintus duomenis. Jis sako dabar i papratimas gauti tuos failus bet kokia kaina!! Noriu juos atgal. Ar yra kas nors aš galiu padaryti, kad gauti juos atgal.

Sveiki Thaliard formatavimas yra ištrinti visus duomenis, kurie buvo atminties kortelėje aktas. Jūs neturėtumėte būti suformatuoti atminties kortelę. Paieška tam tikrą programinę įrangą, kuri gali atlikti [url = "http://www.memory-card-recovery.net/after-format.html~~HEAD=dobj"] formato atminties kortelės atstatymas po [/URL]. [Url = "http://www.remosoftware.com/remo-recover-windows.exe"] Parsisiųsti [/URL] programinės įrangos ir atkurti jūsų atminties kortelėje esantys duomenys.

Lemiančių tai duodi naują formatą sistemos, ...... Manau, kad operacinė sistema perspėjo jus apie prarasti savo duomenis, prieš įdėdami formatą. Jei tu padarei greitas formatas (ištrinti tik rodyklės entires, kiekvieno failo ir palikti likusius duomenis patį) turi gana gerą galimybę gauti savo duomenis, naudojant duomenis atgauti programinė įranga ... ..... Kas ją naudoti nuskaityti kiekvieno failų indeksą ir atgal, kad rodyklės įrašus. (Visiškai atsistato neįmanoma, jei per rašytinę ištrintus reikšmes su kai kuriais kitais failais.) .... Jei tu padarei kruopščiai formatavimo yra labai nedidelis šansas gauti failus atgal, kaip kruopščiai formatavimo ištrinti visą data.If jūs padarėte žemo lygio formatavimo (nustatančias visas vertes arba tas, arba nulis), galite atkurti duomenis ................ hope this helps ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back