reikia kai kurias rekomendacijas ... Prašome ... MP nauja;)

H

HDD

Guest
Sveiki, pirmiausia noriu pasakyti, yra tai, kad forumai atrodo gražiai ir lankėsi daug protingų žmonių, ... :) Dabar ... Im visiškai naujos elektronikos ... im good su kompiuteriais ... ir aš krapštytis su elektronikos visą laiką .. bet aš noriu sukurti paprastas dalykas .. ir buvo įdomu, jei kas nors galėtų man duoti keletą patarimų, ... :) Projektas: Klaviatūros, kai paspaudžiamas skaičiaus turi būti saugomi ne voletile atminties (jei baterija miršta ..) su laikas (data ir, jei įmanoma ...) ir galės gauti reguliariai tekstinę informaciją į kompiuterį kad vėliau atminties ... Jei kas nors galėtų man pasakyti ko man reikia ... Aš klaviatūra ... bet ką dar reikia ir kaip viela iš kiekvieno numerio, ką .. ir, kaip prisijungti prie kompiuterio galės skaityti atminties .... bet kokią pagalbą labai dėkingi ... Ačiū!!

Pats paprasčiausias, ką reikia padaryti būtų naudoti mikrovaldiklis, kad turi tam tikrų EEPROM, kurioje laikyti informacijos ir perduoti ją prašymu. Mikro gali nuskaityti klaviatūra. Jums taip pat reikės realaus laiko laikrodį, kad galėtų sekti laiko, kai galia yra išjungtas (reikia akumuliatoriaus). Kai RTC s turi keletą baitų baterija parėmė RAM, kurį galite naudoti norėdami saugoti informaciją, o ne Micro EEPROM. Mikro reikės pasikalbėti su RTC kai per sąsają.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back