reikia, kad naudoti Mygtukas 1 jungiklis, kuris suteikia 2-jų įėjimų grandinės

I

inifinitrix

Guest
kas nors man padėti man reikia grandinės (gal su logika vartai IC padėti), kurie naudoja tik vieną mygtuką, įvesties ir suteikia 2-jų įėjimų, kaip atskirti dviejų rūšių indėliu, ty greitai spustelėkite vs ilgą depresijos, naudoti tik 1 mygtuką?? kas nors, gali ir išspręsti mano problemą??

tai gali būti padaryta uController naudojant vėlavimo kilpa, kad pirmoji spustelėkite leidžia u kilpos viduje, kad jei neveikia kita spustelėkite kažką daryti ir jei skaldytų vėlavimo pabaigoje kažkas [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 valandos 37 minučių: [/color] [/size] Žinoma ir gali padaryti jį naudojant įrangą, pavyzdžiui, naudojant dviejų krypčių jungiklis, kuris turi tris terminalus prijungtas prie išėjimo ir kiti du conected rezistorius, kuris savo ruožtu prijungtas arba tiekimo arba malti, ar prijungtas prie priešinga pirmasis terminalo ty GND, jei T1 arba tiekimo tiekimo, jei GND, T! jei o / p yra prijungtas prie terminalo Atsparumas + Tiekimo "arba GND", tada ji suteikia logika High "arba mažas", ir jei terminalas yra prijungtas prie kitų terminalų tada jis suteikia priešingą logiką. Atsiprašome blogas aprašymas, jei ir ne suprasti, ką aš reiškė i bandys pridėti kai eskizas

Aš naudoju 1 mygtuko (greitai paspaudimą ir ilgai spustelėkite) perjungia tarp 2 mode.i reikia išspręsti šią nenaudojate mikrovaldiklių device.sound kaip iššūkis?? yra, bet Logic IC, kad galėčiau naudoti??

Sveiki dar kartą, naudojant dviejų krypčių jungiklis 2 idėja turėtų daryti. Kita idėja yra mygtukas imti dangtelį. kur dangtelis įtampa. kontroliuoja bistabilny grandinė gal iki 555

Nežinodamas, ką komponentai būtų ok, čia idėja. Aš darant prielaidą, kad +5 ir -5 V. Aš darant prielaidą, 2 polių 2 gamintojų organizacijoms pereiti, nors manau, kad galite naudoti SPST su diodais. Pridėti du RC žemo dažnio filtrai, laiko konstanta T1, kad mokesčiai +5 V, kai paspaudžiamas jungiklis ir vienos laiko konstanta "T1" x 3 (ar taip), kad mokesčiai į 5V, kai jungiklis paspaudžiamas . Kai jungiklis yra ne presuoti, filtrai įžemintas. Įtraukti Logic IC Schmidt sukelti įėjimai ir prijungti vieną rezistorių su C1 ir C2. Prisijungti kitus įvesties C1 ir C2 su 2 kitos varžai, prijungti savo indėlį į kitą vartų invertuoto signalo. Kai jungiklis yra paspaustas tik T1 / 2 kartą pirmoji produkcija turėtų eiti aktyvus, netrukus po to, kai ji bus išleista. Kai jungiklis yra paspaustas ilgiau nei T1, antrasis produkcija turėtų vykti aktyvi. Jums reikės suderinti visus vertybes ir daryti, kai blogiausiu atveju inžinerijos calcs, tačiau ji turėtų veikti gerai. Lygiosios signalų pamatyti, kaip ji veikia. Tai atrodo daug problemų, tačiau taip pat smagu. Norėčiau teigti, 2 jungikliai :)

Galite naudoti laikrodis šaltinį, pavyzdžiui, laisvai veikia 555 laikmatis ir valstybės aparatas pagamintas iš diskrečiųjų logika ar PLD. Būsenų turi įgyvendinti valstybės diagramos kaip parodyta pridėtas vaizdas. Būsenų diagrama, P mygtuką laikykite nuspaustą, P su overbar - mygtukas nėra paspaustas. Valstybės Trumpas vieną laikrodis laikotarpį Aptikus "trumpo" mygtuku, o valstybės yra aktyvus laiko laikrodis laikotarpį Aptikus "ilgas" mygtuku. Aš parodyti 8 narių, nes tai gali būti lengvai įgyvendinamas su 3 bitų valstybės registrą, bet jūs galite keisti, kiek reikia.

Gerai, aš manau bus naudojamas vienas su Šmito trigeris. yra dar viena problema .. jei yra du mygtukas jungiklis du įvesties .. vienas jungiklis padidins produkcijos vertę ir kitą jungiklis sumažinti produkcijos vertė, pavyzdžiui, su pagalbos 555 laikmatis, jei produkcija Variklio greitis, vienu mygtuku didinti PWM signalą (greičio padidėjimas) ir kitą mygtuką sumažinti PWM signalas (greičio sumažėjimas) dar vienas pavyzdys, jei produkcija yra LED šviesumo, vienu mygtuku didinti PWM signalą (ryškumo padidėjimas) ir kitą mygtuką, norėdami sumažinti PWM signalas (ryškumo sumažėjimas) yra koks nors pasiūlymas grandinė?? bet edaboard genijus, kurie nori man padėti išspręsti šią problemą?? oopps!! pamiršote pasakyti, pabandykite išspręsti šią nenaudojant mikrovaldikliu prietaisas =) thanx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back