Reikia jūsų pagalbos ~ norite sustiprinti signalą, kad DC vertė

W

wilsons

Guest
Hi, everybody! Aš turiu problema dabar ir reikia jūsų pagalbos! Noriu sustiprinti signalą, kad DC vertė gali keistis, tada aš pridėti BŽŪP gauti AC siganl. Toliau, aš noriu, siekiant papildyti, kad kintamosios srovės signalą apie 20dB. Produkcija diffrenetial, todėl noriu, tegul CM lygio 0.9V. VCM yra nuoroda iš kosmoso. kokios struktūrų turėčiau pasirinkti? Thanks a lot!

kas klausia apie struktūrą gimęs, tai apie Opamp arba CMFB struktūra? U nurodyta DC gali keisti, kas dc yra?, jei jis keičia kodėl DC?

[Quote = arunkumar446] kas klausia apie struktūrą gimęs, tai apie Opamp arba CMFB struktūra? ir nurodyti nuolatinės srovės gali pakeisti, kas dc yra?, jei ji kinta, kodėl tai dc? [/quote] Aš noriu žinoti, Opamp struktūra. "DC" - tai signalas pasikeitė labai lėtas, palyginti naudingo signalo.

Jūs ieškote visiškai Diferencialinė Opamp? jei taip, kad lėtai keičiant nuolatinės srovės, kuri galėtų būti bendra tiek sąnaudos įpratęs būti vertinama produkcija, su visiškai Diferencialinė Opamp turime CMFB grandinė.

ne, man reikia transformuoti vieną pabaigos signalas skirtumas signalo!

Tai iš tiesų remtis savo krovinį, ką norite vairuoti ir kokios veiklos norite?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back