Reikia info apie Philips 55PP9401

S

sweeper

Guest
Turiu konvergencijos problemas, susijusias su šio rinkinio. Jei kas nors turi paslaugų vadovą, kad galėčiau atsisiųsti ieškoti, kaip sureguliuoti šį dalyką, tai būtų labai dėkingi. :?

Kitas klausimas, kai koreguojant konvergenciją, aš tik norėčiau, kad jūs reguliuoti per vaizdo įvestis. Pavyzdys: Derintuvas "A" - (kabelis), jums koreguoti, AV3 "Komponentas" (tarkim DVD, Xbox) - jums koreguoti, ir AV4 "komponentas" (HD imtuvas) - jums koreguoti. Arba patikslinimas, vienu įvesties pasakyti Tuner "A" ir intelesense pasiima jį iš ten? Ačiū, Šlavimo

Šis rinkinys skatina mane iš proto. Originalus problema: Konvergencijos buvo (raudona) 1: "konvergencija" buvo pakoreguota 2: Blew RED ginklą, sukelia 2 vertikalios žalios linijos pasirodyti 3: Pakeisti Red ginklą, reguliuoti konvergenciją 4: Užsakymo HD konvergencijos priemonė, pareguliuokite konvergencija 5: Konvergencija išeina vėl šiek tiek 6: smūgiuoti kita vamzdžių (dar nežinote, kuris iš jų) šiuo metu turi purpurinę / raudona išsitepti ženklą (atrodo kaip pirštą išsitepti) ekrano viduryje. 7: HD formatas paveiksliuką dabar šiek tiek pakreipus į kairę. Ar paslauga vadovas? Jei kas nors turi vieną, kad man galėtų padėti, prašome nedvejodami šokinėti. Tai vyksta jau nuo Dec 4.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back