Reikia išteklių, kaip projektuoti Ni-MH kroviklis

W

wisepie

Guest
Man reikia kai kurių šaltinių / informacija apie tai, kaip dizainas Smart "Ni-MH ląstelių įkroviklis ... Kas yra delta-V arba delta V nutraukė aptikimo .. Atsiprašome, Tai gana nauja, man dizainas Šis įkroviklis ... Pls man laišką dnamarketing (at) yahoo.com, jei galite man padėti. Ačiū ..

Labas wisepie, dizainas Smart ląstelių įkroviklis (Ni-MH, ir tt), eiti Linijinis technologijos. Jie yra tiek daug sprendimų (ICS) ląstelių įkroviklis. Linkėjimai, Nitin.

greitai pastebi, apie 1 įkrauti Ni-MH tipo) pradėti Charing su srovelė, tai reiškia, ir įkrauti bateriją, su nuolatinės srovės lygus apie 50 mA, tik prasme yra baterija, sukurti įtampa arba ne 2) po, kad ir patikrinti, kad UR baterija Gerai, jei baterijos temperatūra yra ok "būtina termistoriaus 3) prasideda greitai mokestis" su pastovios srovės "apie 0,5 C - C 1, tai reiškia, ir bus vykdoma apie 2 iki 1 valanda 4) po to įkroviklis nutraukimo deltaV tai reiškia, kad apmokestinimo įtampa pabaigoje pradėti mažėti, todėl, jei u aptikti sumažėjo apie 0,02 / ląstelių tada cuttoff greitai mokestis būdas aslso yra kitos nutraukimo technika "Delta T", kai u dtectet, kad iškeltas Temp 1 2 C degres, cuttoff greito įkrovimo režimą Khouly

Ačiū už informaciją. Aš vis dar turiu tam tikrų abejonių .. Kaip apie įkrovimo baterija dar pusę savo pajėgumo, palyginti su visiškai išsikrovusi. Hi Khouly, turite daugiau informacijos apie delta V ir Delta T Technika paaiškinimas?

bet kaip mes kontroliuoti examle 50mA nuolatinės srovės, serijos rezistorius, išorėje arba viduje lustą?

Įjungti tranzistorius jungiklis cotrol laikotarpį naudoti nuolatinės srovės šaltinis, ir tada u gauti dabartinę u wanna patikrinti LM317 reguliatorius duomenų lape, pamatyti, kaip naudoti jį kaip nuolatinės srovės šaltinio khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back