Reikia. Hex į. Konverteris C

I

itsfanidotcom

Guest
hi there, man reikia. hex failą. c failo .. Turiu hex failą mikrovaldiklių AT89C51 ir aš noriu padaryti šaltinio failo iš jo. Ar tai įmanoma? PLZ atsakymą. ačiū

Sveiki! : DI don't know jei bet kokie tokio programinė įranga yra, bet aš bandau tą patį Excel (programavimas su makrokomandomis). Aš kompiliuoti savo kodą parašyta machinecode (nežinau C). Hex failus, kurie įkelti į 89Cxx per kompiliatorių. bet dabar aš rašau treniruokliu ir šešioliktainis Debugger pats. Snake: arrow:

[Quote = Terminatorius Elektros] neįmanoma,, c yra aukšto lygio kalba [/quote] Aš nežinau, jei toks konverteris egzistuoja, bet manau, kad tai įmanoma turi būti įgyvendintos.

Visa tai aš sužinojau, iki šiandien nieko nėra neįmanoma, tačiau tai gali būti sunku padaryti. C intermidiate kalba.

Na aš appriciate jei kas rado ir dalintis konverteris .. Na aš manau, kad turi būti kažkas panašaus į tai, kad ... konvertuoti. hex į. c onversion

galite konvertuoti *. hex į *. asm, bet *. asm į *. c, manau, yra neįmanoma. Net jei gera programinė įranga gali padaryti, kad galutinis *. c failas turės atsitiktinių vardų kintamųjų, nėra susiję su konkrečios paraiškos ir jokių pastabų - taip, tai bus sunku jums suprasti, kas programuotojas norėjo daryti pirmąją vietą.

Sveiki, Ar kas nors pasidalinti hex į ASM konverteris INTEL 80C196 mikrovaldikliu? Aš už 8051 išspaudimui - Ačiū

Jei kai MAKE Šis konverteris jis bus PANAŠUS WIZARD: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D iš HEX į ASM dirbti ...... bet ..... labai sunku skaityti kodą Dėl SYRAX

Sveiki bičiukai, gražus pokalbis)) ofcouse convesion iš *. hex į *. asm į *. c yra įmanoma .. Aš ieškau šios programinės įrangos ilgą laiką, reikia išlaikyti senas montuotojo projektus .. istorija: *. hex -> *. asm disassebler *. asm -> *. c montuotojo-c konverteris Jos ne taip paprasta. jūs turite paversti montuotojo failų keletą etapų: Perkėlimas. kasdienybe po vieną ir sukurti C projekto naujas projektas B / C visi Daiktai konverteris negali stranslate .. bet tikslas darbą yra tai, kad u turi asssembler kasdienybe rewriten C kasdienybe .. Prisimenu senus laikus: u gali catach vertėjas nemokamai, bet dabar man reikia jo ne nemokamai .. Dudes suvienyti jėgas ir sužinoti šios vertėjų .. Čia yra kažkas pradeda .. i įsitikinę Kinija bičiukai turi kažką .. įkelti medžiagą prašome mano email: enmirc@gmail.com www.mpsinc.com/asm51c.html www.microapl.co.uk/asm2c/index. html Dėl nori

o gal tai įmanoma, tačiau, kaip prog žinoti, kad normalus funkcijų, .... jei tai padaryta manau rezultatas bus neįskaitomas šaltinį su sunkiai undarstand funkcija:) Dėl Bulgarijos

labai juokingas, gal įmanoma, ką reiškia šis žodžių .. ? nieko .. Parašiau nuorodos, padarė ir patikrinti jos? Patikrinti tai irgi .. http://www.program-transformation.org/Transform/HistoryOfDecompilation2 # TopicEightOhEightSix Prašome visus pabandyti prisidėti prie šio forumo, tačiau vengti tokių žodžių kaip gal įmanoma .. viskas yra įmanoma, pirmą kartą gauti geriausią informacijos ir po tiesiog padaryk tai .. Noriu surinkti į konverteris C (8051) dėl Keen

Pirmosios spustelėkite failą, kurį norite konvertuoti. Kitas vieną paspaudimą ant failo pavadinimą, perkelkite žymeklį į vardo pabaigoje su rodykle į dešinę, paspauskite tris kartus Backspace, tada simbolis "c" (arba "C", jei norite) ir atgal. Jūs ką tik konvertuoti. Hex į. C failą! Prašo daugiau tik eikvoti savo laiką. (O gal turite daug laiko ...) Tai kaip jūs turite padaryti. Bmp failą į "3D CAD" failą, ir jūs ieškote konverterio traslate. Bmp failą atgal į "3D CAD"! ofcource jos yra galimos, tačiau tikrai nėra lengva ir praktiška, ir jums reikia daugiau informacijos. "3D CAD" kaip ". C" failas tai gana daug nieko. Jums reikia iš esmės gauti išsamią informaciją iš kompiliatorių pusėje, kuri yra naudojama generuoti mašininiu kodu. Ir ofcource jei norite, kad šis ką jums reikia padaryti daug darbo savo, nes tokios "universaliosios" ir "Magic" konverteris, paprastas neegzistuoja. Ofcource pat dydžio ir complexicity kodas yra propotional į procesą sunkumų. Bet spėju, kad esate ne "reikia" tiek pakeisti nenaudingas paprasta programa ... Manau, kad vienintelis dalykas, kurį galima išgauti (santykinai) lengva dissasembly žaliavos kodą.

labai gražus, žinoma, pakeisti pastarųjų išspręsti šią problemą, aš maniau, naudojami lygis nėra šio forumo dalis, tai šūdas yra ne bet kurį techninį sprendimą dalis, kas yra priežastis, jūs ne rad nuorodas? Daugiau ir atsigriebti lygį, pagarbą kitiems gauti tą patį iš priešinga kryptimi.

[Quote = itsfanidotcom] Hi there, man reikia. Hex failą. C failo .. Turiu hex failą mikrovaldiklių AT89C51 ir aš noriu padaryti šaltinio failo iš jo. Ar tai įmanoma? PLZ atsakymą. ačiū [/quote] Taigi! Ar kas nors nerado jokio konverterio?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back