reikia grandinės schema 2 way radio (walkie talkie)

H

huji

Guest
Sveiki, norėčiau bulid dvipusiam radijo Walkie-talkie) mano mažąja diapazone, apie 1-5km .. Ar kas nors turi grandinės schema už jį .. Ačiū ..

Sveiki, yra keletas dalis, kad aš Dony suprasti. kas yra skaičius 1,4 ir 6 .. kiek posūkiai 3 ir 5 tranformer .. kas 2 indukcinės vertė (Henry) ... jei aš statyti 2 iš jų ji gali automatiškai veikia kaip walkie talkie?? thanx ...

šieno kiekvienas gali padėti man reikia ji PLZ help kiekvienas turi šį schematinis Įdėkite čia

kaip padidinti 49 MHz nešiojamas radijo stotelės imtuvo jautrumą? kaip pridėti ne iš tranzistoriaus garso puslapį Kaip?

Sveiki, yra keletas dalis, kad aš Dony suprasti. kas yra skaičius 1,4 ir 6 .. kiek posūkiai 3 ir 5 tranformer .. kas 2 indukcinės vertė (Henry) ... jei aš statyti 2 iš jų ji gali automatiškai veikia kaip walkie talkie?? thanx ...
1,4,6 yra 3 komplektai kontaktų jungiklis, kuris jus veikia perjungti perduoti ir gauti, 3 ir 5 Induktyvumo ritės yra šiek tiek sudėtingesnis, nes jie bus gamykloje gaminami ir tikriausiai per metalines skardines Inductor 2 yra pirmiausia, kai bazinis pakrovimas teleskopinis plakti gauti šiek tiek arčiau prie rezonanso iš tikriausiai ~~ 10 Pasirodo airspaced ne buvęs jums į dešinę srityje jūs galite pamatyti, kad induktoriaus, jūs ženklinami kaip 3 šliužas melodija. jos bakas grandinė 49MHz osciliatoriaus, ir taip pat derinti antenos induktyvumo 3 ir 5 gali būti sunkino. Gal kiti erkė turi tam tikrų kitų pasiūlymų Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back