H
huji
Guest
Sveiki, norėčiau bulid dvipusiam radijo Walkie-talkie) mano mažąja diapazone, apie 1-5km .. Ar kas nors turi grandinės schema už jį .. Ačiū ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
1,4,6 yra 3 komplektai kontaktų jungiklis, kuris jus veikia perjungti perduoti ir gauti, 3 ir 5 Induktyvumo ritės yra šiek tiek sudėtingesnis, nes jie bus gamykloje gaminami ir tikriausiai per metalines skardines Inductor 2 yra pirmiausia, kai bazinis pakrovimas teleskopinis plakti gauti šiek tiek arčiau prie rezonanso iš tikriausiai ~~ 10 Pasirodo airspaced ne buvęs jums į dešinę srityje jūs galite pamatyti, kad induktoriaus, jūs ženklinami kaip 3 šliužas melodija. jos bakas grandinė 49MHz osciliatoriaus, ir taip pat derinti antenos induktyvumo 3 ir 5 gali būti sunkino. Gal kiti erkė turi tam tikrų kitų pasiūlymų DaveSveiki, yra keletas dalis, kad aš Dony suprasti. kas yra skaičius 1,4 ir 6 .. kiek posūkiai 3 ir 5 tranformer .. kas 2 indukcinės vertė (Henry) ... jei aš statyti 2 iš jų ji gali automatiškai veikia kaip walkie talkie?? thanx ...