Reikia ATX MAITINIMO ŠALTINIS remonto vadove

S

Strange Problem

Guest
Sveiki, man reikia Remontas / ATX MAITINIMO ŠALTINIS Service Manual. Tai bus naudinga, jei ji yra diagramoje Pagaminta Kinijoje ATX MAITINIMO ŠALTINIS. Nes mano šalyje - Kinija ATX MAITINIMO ŠALTINIS. Jei kas nors turi šią, prašome pasidalinti su manimi .......... Ačiū.

Žinau, kad nėra atsakymo tikitės, tačiau dauguma problemų, susijusių su maitinimo šaltiniai yra statistiškai koncentruotos perjungimo įtaisai (IGBT, MOSFET) arba saugiklį. + + +

Ar turite galvoje "prisegti", o ne atkreipti dėmesį? " Jei pinout, [URL = "http://pinouts.ru/Power/atxpower_pinout.shtml"] šis [/url], turėtų padėti. Jeigu įtampa, leiskite man žinoti, aš tipiškas ATX schematiškai m. aplink. Jonas

Dėka André už atsakymą. Taip, jūs teisūs. Esu susiduria perjungimo problema su ATX PSU. Šis PSU sudegė 13.007 tranzistorius ir bazės lydančiuosius rezistorius 10 omų. Turiu pakeisti juos, bet vis dar nėra. Pavarčiau visų dalių PSU Išskyrus skyriaus kontrolierius Rezistoriai poilsio. Tačiau kontrolierius skyriuje - gaunu 5VSB ir 5V PS-ON. Bet vis tiek jis neveikia. Net aš pasikeitė TL494 ir LM339 IC taip pat ...... bet visi kruša ..... Ji nesiklauso man visai. Ką man dabar daryti?? Kodėl jis negali pereiti??

Jeigu jūs pridedamas tam apkrovos produkcijai? Minimalios srovės nutekėjimas į SMPS darbai. (Aš prašau tik patvirtinti) + + +

J. .... Aš bandė taip pat. Aš pridedamas ASUS CD-ROM 52X. Tačiau nėra vilties .......

Thumbs up dude

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 01:36 ---------- Ankstesnis po 01:33 - --------</span></span>
ATX maitinimo
Daug padėkos Mister RD . Turiu Thumbs up, bet kaip aš galiu duoti jums Taškai ...

OK, OK ... Ačiū dude ...... Man nereikia daugiau Scheminis ...... Tai yra pakankamai man. Bet ar turite remontas vadovas arba vadovo??

Ką apie "+12 V" elektros energijos tiekimo iš rezervinio grandinės (paprastai 15-25V vertė), galėtų būti taikoma vairuotojo skyrių, tu priemonė? Bet TL494 pinouts įtampos?

Čia yra įtampos matavimo .... Parodyta žemiau vaizdų ....

Reikia patikrinti, K4 ir K5. Taip pat turi būti tikri, pakeisti kondensatoriai C9/C10, patikrinti komponentai: R6/R7, R10/R11, D4 D3. PS: įėjimo galia = žemas: smile:

Pavarčiau K4 ir K5 C945 - Abu jie yra gerai. C9/C10 2.2μF/50V - tai kondensatoriai atrodo bus gerai. Ar galiu jį pakeisti, nors? Nėra jokių R7 ir R11 rezistorių. Jie turi tik vienas lydančiuosius varža 10Ω Kuris Transistor "bazės R6 ir R10. Tačiau jie naudojami du signalo / Crystal diodas vietoje vienas diodas. Jie D3/D4 ir D5/D6. Pavarčiau jų. Jie yra gerai. Vis dar reikia pakeisti šių 10Ω rezistorius ir D3/D4 ir D5/D6 kristalų diodas (1N4148)?? Ir taip esate teisus. PS-ON, įtampa, atrodo, būti mažas. Išmatuota įtampa yra 4.8V. Bet nėra su PS-ON, kondensatorius, nei bet Tranzistorių. Ar 4.8V PS-ON problema?? Kaip galiu padidinti PS-ON įtampa 5V?? Ir vienas dalykas, mes turime skirti dėmesio į ankstesnį postą. Tai yra DTC (Dead laiko kontrolė) Įtampa Pin4 TL494. Kaip duomenų lapo DTC bus 3.3V (didžiausias), taikant nulinę muito ciklą. Ir O. esant maks. Ciklas. Čia jis rodo 3.2V. Yra nulinio muito ciklą - PS-off Būklė??

Aš pasikeitė visiems, kondensatoriai, diodai ir tranzistorius su nauju. Bet vis dar neveikia maitinimo. Ką man dabar daryti?? Prašome reagavimo ........... Aš laukiu Jūsų atsakymo ......

PS_ON turi būti įžemintas tiekimo įjungti ... Man patinka matyti, kad schema buvo padaryta Amiga:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back