Reikia 12v inverter 220V

R

Rambo55

Guest
Reikia 12V inverter 220V 240V Aukšto dažnio vienetų imtis gaunamus 12 voltų nuolatinės srovės ir sparčiau, kad įtampa per aukšto dažnio DC DC konverteris grandinės apie 200 voltų nuolatinės srovės ir tada imsis 200 V ir bangų forma į modifikuotas sinusinės bangos, naudojant naudojant prietaisą, vadinamą aukštos įtampos H-tiltas. Aukštos įtampos H-tiltas iš esmės yra lauko tranzistorių grupės, kurios yra išdėstytos taip, kaip būtina pusė ciklų, kurie sukuria 60 Hz dažnio sinusinės bangos formos. Nusiųsti į mano elektroninio pašto rank400@iprimus.com.au

Aš atsiųsime jums circute diagrama greičiau. [Size = "6"] [color = "red"] MOD: Neturite privataus bendrinimo [/color] [/size]

Sveiki, Rambo, visų pirma, naudokite SG3525 generuoti impulsus ne 50kHz. Pavaros galia MOSFET ir pašarų į ferito transformatorius. Patikrinkite signalų ir jei reikia, pridėti snubbers. Po įtampos paspartinti, lygintuvai ir kepurės konvertuoti valyti DC. Tada dar SG3525 ir IR2110 veikia vairuoti H-tiltas 50 Hz. Turėtumėte ieškoti H-tiltas, SG3525, IR2110 ir panašius dalykus internete ir jums bus daug info. Tada galite rašyti čia ir pasakykite mums, kur esate pakimba. @ Kabiru Hi. Jūs turėtumėte rašyti čia, kad tai naudinga visiems forume. Hope this helps. Tahmid.

šieno Thamid! daryti ir turėti bet kokį paprastą grandinę, dėl to paties? gali ir padaryti gerą maišą .............

Sveiki, aš ją pastatė, todėl aš galiu rašyti blokinė schema. Piešimo pilną schematinis reikia laiko, kad aš galėtų parodyti jums, blokinė schema, jei norite.

Dėka Tahmid blokinė schema darys darbo laikas: smile: bet visiškai schema bus nuostabus: šypsnys:

Kabiru, manau, kur VRV ir R45 prisijungti, turi būti pažymėta "B" schema, jei jis nėra prijungtas nebus įtampos stabilizavimo. Brian.

Sveiki, turiu omenyje kažką panašaus į tai:
95_1290961044.png
Tai taip pat gali būti įgyvendinama naudojant mikrovaldiklis, kuris būtų supaprastintos grandinės projektavimo. Hope this helps. Tahmid.

Thanxxxxxxxxxx Tahmid! Kilo mintis .... bet vis dar laukia jūsų diagrama ...

thamid! kur yra diagrama. užtruko ilgai timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Sveiki, kabiru parašė grandinės, todėl aš ne nerimauti vieną. Tahmid.

Never mind Thamid! Man buvo gana įdomu jūsų Schama. vistiek ačiū.

Taip, aš buid kaip galutinis metų projektą mokyklos du kartus ir ji veikia puikiai.

@ Kabiru nuėjau į svetainę šį inverterių grandinės [url = http://www.elektrotekno.com] Elektronik ve Teknoloji Merkezi [/url], bet negalėjo rasti bet kokiomis priemonėmis registruoti ten Išversti [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back