reikia šiek tiek padėti kodavimo 16f877

S

sultan.al3lama

Guest
Sveiki, aš turiu projektas statyti automobilį, kuris gali judėti autonomiškai ir jis siunčia jo buvimo vietos iki bazinės stoties per XBee atkreipti jos kelyje gali kas nors man padėti kodai, kurie gali man padėti arba būdas sukurti tokią sistemą, atžvilgiu,

CCS technologijų yra paprasti žingsniai į komandas siunčia duomenis per XBee. Jūs suteikti daugiau informacijos apie savo projektą ir techninė įranga. Už ką lygis turite skatinant šio projekto. Be Studebts lygis? arba?? Papasakokite, ką yra idėjų turite surinkti vykdant šį projektą. jei turite grandinės schema proveide čia ... Jis gali naudotis visi, siekiant padėti jums ...

Jūs naudojate GPS arba kitais davikliais stebėjimo vietų? Jei turite kokių grandinių man laišką, aš jums padėti, aš šie du varaities

hi i naudosis GPS ir modelis aš naudoti yra nuoroda [url = http://www.sparkfun.com/products/9436] 50 Kanalo GS407 Sraigtinės GPS imtuvas - SparkFun elektronika [/url] man reikia kodo, kad bus skaityti GPS duomenis ir siųstų juos iki bazinės stoties per XBee taip pat, man reikia žinoti, kaip atkreipti automobilį kelio priklausomai nuo GPS, skaitant, kad ateina iš automobilio aš žinau, kad GPS yra naudojama RS232 o XBee taip pat naudojant RS232 į 16f877 Turiu tik vieną rs232 kaip galima išspręsti šią problemą? jei galite padėti man prašom daryti linkėjimai,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back