Reikia šiek tiek LNA ir PA medžiagų

M

mahadevsarkar

Guest
Gerbiama manjunatha, nes praėjusį mėnesį i bando LNA dizainas. galite, prašome padėti man siųsti man LNA ir PA projektinę medžiagą, kur yra paaiškinta žingsnis po žingsnio viską. man reikia padėti savo natūra, mano pašto ID [el.pašto adresas] mahadevsarkar@gmail.com [/email] prašom. dėl Sarkar.

Neketinu būti lemiamas, bet aš tikiu, kad šį klausimą buvo prašoma apie 1496 kartų šiame pačiame forume (Aš žinau, aš tiesiog perdėti skaičių). Yra viršutiniame dešiniajame kampe langą į pagrindinį indeksą, tai šalia žodžio PAIEŠKA forumas. Turėtumėte įvesti LNA ar LNA IR DIZAINO kažką panašaus pamatyti, jei ji ateina su kažką įdomaus. FYI, šis kolegos Manjunatha_hv parašė pamoka medžiagų LNA daug čia. Jūs galite ieškoti savo pareigų, susijusių su jo vardą. Kitas plakatas pavadintas Berniukas taip pat turi 2 LNA samouczków, labai gerai pradedantiems.

Sveiki Sarkar LNA dizainas nuo Techniniai procedūra priklauso nuo to, įgyvendinant LNA & metodas arba EGA įrankis naudojamas ... Pasakyk, pavyzdžiui MMIC LNA dizainas & Hibridinis MILC LNA, kai kurie veiksmai skiriasi ... Vėlgi, modelis S-parametrų arba Nonlinaer prieskonių modelis prieinamumas ... Pradėti įrenginio analizė, pavyzdžiui, stabilumo, įvesties, išvesties atspindžio koeficiento matavimus, pelnas, triukšmo pav tada pasirinkti stabilią tinklo įtaisas, jeigu nestabili ... Tada, jei ji yra ne linijiniu įtaisu Paklaida deice naudojant poslinkis netork (jei S parametrams nereikia, nes jis yra matuojamas duomenų perticular šališkumo sąlygomis) ... Tada pagaliau sukurti iš įvesties atitikimo tinklo gauti geriau Triukšmas, ir Gain ... Sklypas visus kitus matavimus, pavyzdžiui, VSWR, Varža, ir tt .. Kurti maketą ir jį eksportuoti DXF arba Gerber ... --- Manju ---

Gerbiama manjunatha buvo projektuojant ir besivystančių LNA Mobile ir gynybos (800MHzt o 6.0 GHz), juostos PMA projekto aš paėmė supakuoti / lustų tranzistorius. tai visiškai teisinga, o keičiant juostas, topologijos projektavimas turi būti pakeisti. bet manau, kad dizaino koncepcija nesikeis, tik įgyvendinimas bus skyrėsi nuo frequeccy dažnį. kaip pavyzdys, aš turiu suprasti, induktyvumas Susitelkusius fastion rečiau, tačiau patį induktyvumą, turiu suprasti, paskirstytos fastion mano veikimo dažnis yra daug didesnis, aš manau, esu teisingas. apie procedūrą, o ne realizuoti mano prašymas jums. iš tikrųjų aš pradėjo keletą dienų atgal, net i nežinote tinkamą būdas pradėti kurti. šiuo tinklalapiu, aš mačiau tave padėjo daug asmenų. todėl mano natūra prašymą, jei jūs neprieštaraujate, prašome siųsti man apie LNA projektavimo procedūros dokumentą, kad pirmiau minėta juosta. Dėkoju už Jūsų pasiūlymą, jūsų atsakymas.

Hello Sarakar, galite paskambinti man Manju ... Procedūra projektavimo grupė, pirmiausia pasirinkite prietaiso iš tiekėjų, tokių kaip AVAGO, NEC, NXP, "Infineon" ir tt .. pagrįstas sąnaudų efektyvumą, prieinamumą modelis ir prietaisas ... Tada naudoti CAD (EGA) modeliavimo ir analizės programinės įrangos, pavyzdžiui, Mikrobangų biuras (MWO) ar skelbimų ... --- Manju ---

13_1239393026.jpg
hii Manju turiu pridėti Jpg, kuri yra LNA galite man padėti, kaip padaryti poslinkis skaičiavimo šį Rgds jagath

ką aš noriu pagalbos apie tai, aš padariau i / p ir o / p LNA mikrobangų stiprintuvas atitikimo tinklo, bet kaip jūs šališkumo tranzistorius? tai, kad turite doo atskiras normalus ciruit poslinkis ir tiekimo mikrojuostelinių grandinės įtampos laidų, ar galiu naudoti Susitelkusius komponentai ir dizainas bising circuil mikrojuostelinių taryba savarankiškai gali kas nors padėti man su šia Rgds jagath

gerai, jei ir naudojant ADS ji manimi labai lengva, kad dizainas šališkumo grandinės BJT kaip ji turi Integruotą funkcija, kad bus padaryti, kad,,, ir kadangi šališkumo grandinės Nuolatinės srovės grandinės ir b Gerai, jei ir naudoti rezistorių poslinkis ... Vienintelis dalykas yra, ir reikia pateikti žemės ar trumpojo jungimo signalas RF tinklo šališkumo ... labai paplitęs būdas padaryti, kad būtų naudoti ketvirtį bangos didelės varžos linijos po atidaryti nebaigtas. .. atviro nebaigtas gali būti geresnės kokybės pralaidumo radialinis nebaigtas ... šį colud būti laikomasi iki kito ketvirčio bangos didelės varžos linijos ir atvirą nebaigtas reikiamas .... tada ir gali suteikti šališkumo įtampa per šį .. tikiuosi, tai padeda ...

mano nuoširdžiai prašymą dėl projektavimo ------------ Ar galite man padėti gauti arba gali pateikite man Les Besser vedio medžiagų stiprintuvas (LNA ir maitinimo) projektavimas. aš jaučiu, kad bus padėti. ačiū iš anksto SARKAR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back