Reikia Įterptosios sistemos laiko ir Dalyvavimas mašina

S

SISWANTO

Guest
Sveiki visi, Noriu sukurti "laiko ir lankomumo mašina", ir šiuo metu aš vis dar painioja nuspręsti, kuri microcontroler / mikroprocesorių naudoti. Man reikia jūsų sugestion, kuris mikrovaldiklio dėl šio prašymo geriausia. Mano "laiko ir lankomumo mašina" bus jau specifikacijas mažesnis už 1. Naudojant įdėtąjį tinklo serverį, TCP / IP 2. RS232 jungtis 3. RS485 uostas 4. MMC kortelė, duomenų rinkimo 5. Pirštais skaitytuvas tapatybės nustatymo ir patikros Prašome padėti man padaryti sprendimą. MCS51 serijos MSP430, Triušiai-mikroprocesorius, ARM7, ARM9 ar ką? Dėkojame daug Siswanto

Sveiki Siswanto, galbūt jums reikia pažvelgti Sparkfun pasiūla išvaizdą. Jie turi platų lentos padaryta Olimex, sporto skirtingų ARM procesoriai aikštelė. Ši nuoroda bus atidaryta LPC puslapyje, bet jie turi gerą JEP plokštės per. http://www.sparkfun.com/commerce/categories.php?cPath=2_25 Kai kurios diskusijų lentos patenkinti beveik visus savo specifikacijas, ir kainos, ir remti yra gana gera. Man patinka jūsų projektas, todėl saugo mus visus informuoti apie tai, kaip ji vyksta, ok? Su geriausiais linkėjimais, Robertas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back