Reikalinga paprasta telefono linija simuliatorius!

U

UroBoros

Guest
Hai Dėl DTMF sukelti per telefono linijas, Aš ieškau paprastą telefono liniją simuliatorius. reikalavimai. 1. linija įtampa 48V kablys ir 10-12V OFF kablio. 2. skambėjimo signalą, turi būti sukurtas ne valios. 3. Dial Tone, pasirinktinai ne turi Nuorodos suggessions ar grandinės. Prašom. Thanks a lot .. Laukia atsakymai picstudent,

Išbandykite šią vieną .. Tai nėra taip paprasta, kaip atrodo .. Linkėjimai, IanP

Hai Ačiū IanP grandinės, Bet aš bijau, tai per daug sudėtinga, mano turimą laiką šiam tikslui. Leiskite man užduoti jums vieną dalyką. jei aš sukūriau "60volts nuolatinę srovę ir prijunkite telefoną per rezistorius serijos lašinamojo Vertė bandymų ir klaidų), galiu imituoti DC įtampos pokyčių, kai telefonas yra įlaipinami. (45volts 12volts) Kita problema yra kaip generuoti theringing signalą ir įgyvendinti pats į telefono liniją. Jokia kita funkcija. Mano MCU, įrenginį reikia pamatyti linijos būseną. Kabliukas arba OFF kablio (lyginamojo). Taip pat ji turi suskaičiuoti žiedus. Taigi voltsge ir žiedai yra tik reikia. ačiū picstudent

Hi Picstudent žr. kitą nuorodą. Ji decribe namų PBX. kurti PBX reikia žiedą, rinkimo ton, DC įtampa už kalbos cuircuit, bet kurio telefono, manau, tai bus padėti u: http://wandel.ca/homepage/pbx.html salam Ahmed [ url] www.ig.org [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back