Reikalauti grandinės schema

C

csr1981

Guest
Sveiki visi, aš turiu mod-60 kovos. Naudojant šią grandinę, aš noriu kurti waveform.For pavyzdžiui, kai į apskaitą 0 turėčiau išeiti įdėti kaip 1, kai jis skaičiavimas 1 skaitiklis produkcija turėtų būti 0, kai tai yra skaičiavimo 2 produkcija turėtų būti 1, kai jis yra skaičiuojamas 3 produkcija turėtų būti 0 ...... kai jis yra skaičiuojamas 56 produkcija turėtų būti 1, kai jis yra skaičiuojamas 57 iš įdėti turėtų būti 0 WHE ji tikisi 58 produkcija turėtų būti 1, kai jis yra skaičiuojamas 59 produkcija turėtų būti 1 , kaip už pridėtoje lentelėje žemiau. Aš planuoju naudoti EEPROM, bet negali žinoti, kaip pradėti. Ar i sąsaja skaitiklis išėjimo į adreso eilutę iš EEPROM? Bet tada kaip rašyti duomenis į EEPROM? Prašymas padėti iš jūsų vaikinai.

Nesate tikras, ar gaunu teisinga .... Jūs turite mod-60 kovos su 6 išėjimo linijos b5 b4 b3 b2 b1 b0 jei u susisiekti linija B0 į NE vartai ir atlikite ją su AR vartai su kitų įvesties AR vartai, suteikiamos AND'ing b1 b3 b4 b5.

Ačiū John už grandinės. Tačiau grandinės išėjimas yra ne darbo man, kaip aš noriu, kad išėjimo signalas bus kaip failas pridėtas žemiau.

Išbandykite šią vieną, gali dirbti, jei turite mod-60 asinchroninio kovos ...

Ačiū dar kartą Jonas. Logika dirbo. Ar galite man duoti logika įgyvendinti ouput kaip pridedamas žemiau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back