reguliavimo triukšmo

S

sillier

Guest
Aš naudokite Pločio produkcija kaip nuorodą į reguliavimo.
Kai reguliatorius yra nuskendę larege srovė, bus įtampos kritimo į elektrinės tinklą.Šis įtakos produkcijos Pločio, tada dideli skirtumai matyti iš reguliatoriaus išėjimo.

Kaip aš galiu padaryti Pločio produkcijos stabilus?

PS: Jei sakė PSRR iš Pločio nėra engouh, manau,
kad neįmanoma.Pagrindinė priežastis yra tai, kad didelis einamosios padaryti galia neto lašas, tada jis ilgai laiko Pločio susigrąžinti savo normaliai įtampai.Jei grimzdimo srovė ciklo Pločio produkcijos niekada atsigauti.

sillier rašė:

Kaip aš galiu padaryti Pločio produkcijos stabilus?

1st, turite įsitikinti, kad galia autobusas yra pakankamai stiprūs, kad tiekimo didelis einamosios pakrovimo, tai gali įvykti galia Pločio yra didesnis pakankamai ouput idealus vertė norite.2, jums reikia optimizuoti savo Pločio grandinė, ji coud gerai dirba su mažesniais energijos.Parašytas po 2 minučių:3rd, jums reikia optimizuoti savo reguliavimo grandinės, padidinti produkcijos P / N valia, tai būtų sumažinti effact į valdžią.

1.Galia grynasis plotis dabar pataisyta.
Aš supainioti, kad aukšto dažnio triukšmo galios bus atlikti Pločio produkcijos.Galbūt Atsarga etapas problemą.

2.Aš veikia pertvarkėme Pločio.Bet aš nesu įsitikinęs, kad nauja Pločio veiks, kai elektros įtampa skiriasi.
Kokios modeliavimas turi būti vykdoma siekiant užtikrinti?PSRR arba transporto modeliavimo galia triukšmas?

3.Aš sutinku su jumis.Jei PVO dydis yra didelis, kai reguliuotojas produkcija sumažėjo, bus didesnis dabartinių srautų iš elektros tinklo ir perduoti PVO į reguliavimo produkcijos.Galia triukšmas bus didesnis.

Aš džiaugiuosi jums nustatyti galios autobusų plotis.
1) fazės skirtumas neturės įtakos aukšto dažnio triukšmo, jei fazės skirtumas nėra pakankamai didelė, kad Pločio produkcija būtų OSC .., ir jei nerimauti galios triukšmo, jums reikia paleisti PSRR ir addd jungties dangtelis ir filtras rezistorius ir dangteliu sumažinti Pločio produkcijos ripple.

2) reikia imtis energijos autobusų IR įmesti sukurti, Jūs turite užtikrinti Pločio galios turi pakankamai galios skirtumą.ir galite Valyti galios, ir patikrinkite,
ar pati mažiausia galios, su kuriomis Pločio galėtų gerai dirbti.

3) energijos triukšmo bus poveikio reguliavimo produkciją, tiesa, nėra galimybės ją sumažinti.Tačiau galima pridėti didelis (labai didelis) apsieiti ir jungties dangtelis galingumo autobusų ir reguliavimo produkcijos.

sėkmės.

Sutinku su Areky_qin.
Kokios energijos šaltinis naudojate?Paprastai IR išskleidžiamajame neturi rimtų ir neblogai PCB ar IC išdėstymą.Jei jos modeliavimo atveju, netgi ne ĮR lašas.
Tačiau, jei reguliatorius apkrovos pakopos dažnai, impedancja, padarytais parastic induktoriaus gali sukelti rimtų jums, PCB, kad geras PCB išdėstymas yra svarbus energijos sistemą.

Reguards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back