registro bylą arba vienas užsiregistruoti?

E

eexuke

Guest
Dear all, Jei aš noriu naudoją vieną portą atmintis dydis 16 * 4bit, galiu turėti du pasirinkimus: 1) [63:0] single_reg; 2) reg [03:00] reg_file [15:00] Kai Aš sintetinti DC, kuris iš jų yra labiau populiarus pasirinkimas du šių? Be to, jei turiu daugiau vieno uosto on-chip atminties, tarkim, 1KB, turėčiau naudoti susintetintas registre failą arba naudoti SRAM pateikė liejimo? Iš anksto dėkojame!

Antrasis pasirinkimas nėra synthesizable. Aš mano dviejų esencijos nėra jokio skirtumo. Jei norite gauti daugiau didesni regfile, tiesiog naudokite SRAM, ne registrai.

Sveiki, eexuke, galite nustatyti registro failo uostų, bet ne naudoti šį formatą: [03:00] reg_file [15:00]. Sintezė įrankis negali suprasti šį sintaksė. Apskritai, jūs galite gauti registro bylą iš trečiųjų dalis kaip SRAM. Galite rasti kai kurie iš svetainių įvedimas. Iš registro failo dydis ir registrų dydis yra skirtingos. Vėliau yra didesnis. Maitinimo taip yra. Sėkmės

Hi .. Tuo atveju, u nori naudotis [03:00] reg [15:00] galite tai padaryti apibrėžiant keturi skirtingi raj Giles iš [15:00 [ir tada naudojant dekoderio nustatant, kuris yra gauti aktyvus. Dėl didesnės talpos Aš taip pat rekomenduojame SRAM. Tikiuosi, kad jis padėjo. Nitu

Sveiki, antrasis pasirinkimas, taip pat synthesizable, tačiau tai nėra popular.Usually mes rašome raj [03:00] reg_file_1, reg [03:00] reg_file_2 ir pan. Be to, aš rekomenduoju jums parašyti raj [03:00] reg_file [00:15] ne reg_file [15:00], nors pastaroji nėra klaida. Jei SRAM yra 1k, aš rekomenduoju jums naudoti registruose. registrai turi nedidelį plotą. Jei registrų skaičius yra didelis, SRAM, yra pranašesnė. 1bit saugojimo ląstelių plotas SRAM yra mažesnis 1bit registruotis, bet SRAM turi spręsti dekodavimo logika, kuri yra overhead.At pačiu metu, SRAM turėtų apimti bandymo logika bist. Taigi, jei saugykla yra maža, nuo SRAM pridėtinių yra labai daug. Bet yra saugojimo didelis, SRAM turi daugiau pranašumo. Claint

Žinoma, pastarasis, ir, jei reikia didelio SRAM, jūs geriau naudoti atminties kompiliatorių generuoti. Kadangi vieno uosto SRAM vienetas užima tik 6 TRAN., Ir kiekvienas registras turi 10-14 TRAN.

Paprastai, be to, naudojamas bibliotekos ląstelių, bendrovės turi tam tikrą macroes naudojami mažos atmintinės natūra (ne didesnis tada 32x32, net mažesnių vienas Virage / Artisan / ... atminties galėjo mažesnį plotą). Bendrinis pavadinimas yra registruoti matricos, sklende matricos, ir tt Jei jūs neturite nieko panašaus, galite naudoti aprašą, pavyzdžiui, tą, kurį davė. Beje, jie abu synthesisable jei jūs naudojate naujausią versiją DC (jei nesate tikri, prašome naudoti pirmąjį). Ir abu duos tą patį rezultatą, nes sythesis įrankis (kaip aš žinau) neturi daryti jokios optimizacijos naudojami užsakymą atminties įgyvendinimą.

Nr didelio skirtumo tarp šių dviejų pasirinkimų, aš manau. O gal atskiriant šių registrų yra geriau. Tokie kaip, reg [03:00] reg_0; raj [03:00] reg_1; ..... reg [03:00] reg_15;

gali kas nors pasakyti, kas yra tarp registro ir registro byla ASIC dizainas diffenence?

tiek synthesizable ir turėtų turėti tokį patį rezultatą. nes jie visi registrai. Jums reikia atminties kaupia gauti daugiau mažų dizaino, nes tai, ko norite iš vieno uosto barana.

Manau oji antrasis yra labiau populiarus pasirinkimas. nes jis sunaudoja mažiau maršruto išteklius. jei jūs naudojate avinu 1K, jūs turėtumėte naudoti SRAM pateikė liejykla, plotas bus mažesnis.
reg_file [15 : 0]; Kai aš sintetinti DC du šių, iš kurių vienas yra labiau populiarus pasirinkimas? Be to, jei turiu daugiau vieno uosto on-chip atminties, tarkim, 1KB, turėčiau naudoti susintetintas registre failą arba naudoti SRAM pateikė liejimo? Iš anksto dėkojame!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back