F
fengzujian
Guest
Hi Friend! Ar yra kas nors farmilar su reflectarray, ar nors naudingą darbą anksčiau, gali duoti man šiek tiek apie jo modeliavimo pagalba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taip, su pačių rezultatų, kaip HFSSLabas abdoeng Ar bandysite imituoti vieno vieneto ląstelių su įstriža mažėja bangos cSt apmąstymų etapas? Ačiū
Hi abdoeng, Ar jums reiškia apibrėžti du floquet uosto tuo pačiu metu, vieną uostą vieneto ląstelių apačioje viršuje ir vieną uoste? Jei i įžeminimo plokštės, todėl, kiek floquet uosto aš turiu pateikti? Ačiūfloquet režimas reikalauja periodinės struktūros, todėl mes naudojame vieneto ląstelių x ir y ir automaic uosto viršų ir žemyn ląstelių nebent ne lėktuvu žemės El dirigentas
Hi Dėkojame už jūsų dėmesį, mano darbas yra apie DRA reflectarray ir specialiai diafragma kartu, bet aš ne imituoti, tai gerai i ne imituoti diafragmos kartu pleistras, per daug (specialiai pav 3.20.table Encinar reflectarray knyga 3.1) Pls help meeSveiki, kokios reflectarray ląstelių ir nori? DRA, mikrojuostelinių, diafragma susietos, kintamo žemės lizdą, pasukamas elementai, artumo susietos, sukrauti, daugiasluoksnės apskrito poliarizuota, arba linijiniai poliarizuota Pls būti tik vienas cerian, kaip mes galime padėti dėl
Hi dėka, tačiau dabar, aš negaliu imituoti jį, geras mano darbas yra diafragma kartu DRA, jūs galite man padėti ? tikrai, aš negali imituoti diafragmos kartu pleistras, ir aš ne suprasti, tai problema.DRA reflectarray yra gana iššūkis, net turite gerą modeliavimo rezultatas, ypač, kai tu atėjai į DRA reflectarray gamyba, praktiškai yra labai sunku pozicijos DRA blokai tiksliai kaip, ką jums sukūrė modeliavimas ir pagaminti DRA reflectarray visada DRAs poziciją gauti atitraukiama 0.5mm-1mm arba pasukti iki 1 laipsnio 2 º C, priklauso nuo to, kaip gera savo įgūdžius. Kadangi daugelis elementų buvo naudojami, visų šių mažos paklaidos pridėti ir didelis įvairių eksperimento rezultatus.