reflectarray modeliavimas

F

fengzujian

Guest
Hi Friend! Ar yra kas nors farmilar su reflectarray, ar nors naudingą darbą anksčiau, gali duoti man šiek tiek apie jo modeliavimo pagalba.

įmanoma cSt. Aš imituoti 24cm * 24cm vienu sluoksniu reflectarray su X grupės pašarų ragų. reikia 3h imituoti.

[Quote = fengzujian] hi friend! Ar yra kas nors farmilar su reflectarray, ar nors naudingą darbą anksčiau, gali duoti man truputį apie tai modeliavimo pagalba. [/quote] Sveiki, kokios reflectarray ląstelių u wanna? DRA, mikrojuostelinių, diafragma susietos, kintamo lizdas žemės pasukti elementai, artumo susietos, sukrauti, daugiasluoksnės apskrito poliarizuota, arba linijiniai poliarizuota pls būti tik vienas cerian, kaip mes galime padėti dėl

Aš taip pat darbo su reflectarrays .. Aš naudojamas HFSS ir IE3D gatavų metalo pleistrai ir laiko tarpsnių matricos modeliuoti ...

Hi aamir064 u know reflectarray pagrindinis trūkumas, kad yra riboto pralaidumo, kai kurie dokumentai kalbėti apie, kad nuostolius, bet kokias idėjas bus gera čia diskusija draugui, tobulinimo, galėtų Pls upload bet imituoti failą IE3d kad galėtų padėti, kas r žingsniai modeliavimo IE3D (uostas, sienos), dėl dėl

, IE3D gerai i naudojami plokščiu bangos sužadinimo ir ne ribinėmis sąlygomis .. Turiu nubrėžtos spinduliavimo dėsningumo E ir H plokštumoje. Metu i imituoti 16x16 ląstelių ne vienodą pleistras atspindi array@12.5 GHz. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Kas dirbate su specifikacijas?

Hi aamira064 Thanks for ur atsakymą norėčiau paklausti, jei IE3d galėtų gauti fazės sklypas ląstelių kaip HFSS, CST, kad į mano klausimą? Ar galiu naudoti su masyvo, ie3d tiektuvą ragų? i naudoti mano modeliavimo cSt, naudokite visą struktūrą iki 31 * 31 ląstelių i naudoti visas mano dizaino DRA (kurių dielektrinė rezonatorių antena) dėl abdulhady

Aš nemanau, kad galima naudoti pašarų ragų IE3D, nes tai veikia plokštiesiems struktūrų ... bet mane aš esu suinteresuotas, imituoti reflectarrays ragų sužadinimo .. Jei kas nors turi experiance ir pavyzdinį projektą .. prašome pasidalinti.

[Quote = aamir064] I dont manote, kad galite naudoti pašarų ragų, IE3D, nes ji veikia plokštiesiems struktūrų ... bet mane aš esu suinteresuotas, imituoti reflectarrays ragų sužadinimo .. Jei kas nors turi experiance ir pavyzdinį projektą .. prašome pasidalinti. [/quote] Sveiki, pagrindinis klausimas yra, kaip ir gauti fazių skaičius sklypas, palyginti su ląstelių dimensija IE3D, kad į mano klausimą? cSt, HFSS tai taip lengva gauti, kad

Hi abdoeng :) Ar bandysite imituoti vieno vieneto ląstelių su įstriža mažėja bangos cSt apmąstymų etapas? Ačiū

Labas abdoeng :) Ar bandysite imituoti vieno vieneto ląstelių su įstriža mažėja bangos cSt apmąstymų etapas? Ačiū
Taip, su pačių rezultatų, kaip HFSS

taip, kaip jūs imituoti apmąstymų etapas nuožulnios incidentas bangos cSt? Aš imituoti apmąstymų etapas normalus incidentas bangos BST bangolaidžio uosto viršų ir tinkamą krašto sąlyga, i bandyti rasti būdą, pasukti bangolaidžio uosto siekiant imituoti pasviro incidento bangos, bet neatliktų. Thanks a lot.

floquet režimas reikalauja periodinės struktūros, todėl mes naudojame vieneto ląstelių x ir y ir automaic uosto viršų ir žemyn ląstelių, nebent El laidininko lėktuvu žemės

Ačiū dalijimosi metodą. Aš esu tik pradedantysis apie floquet režimas, vis dar Blur. Atrodo kaip man reikia praleisti daugiau laiko sužinoti apie floquet režimas. Anyways tikrai vertiname. :)

floquet režimas reikalauja periodinės struktūros, todėl mes naudojame vieneto ląstelių x ir y ir automaic uosto viršų ir žemyn ląstelių nebent ne lėktuvu žemės El dirigentas
Hi abdoeng, Ar jums reiškia apibrėžti du floquet uosto tuo pačiu metu, vieną uostą vieneto ląstelių apačioje viršuje ir vieną uoste? Jei i įžeminimo plokštės, todėl, kiek floquet uosto aš turiu pateikti? Ačiū

Sveiki, kokios reflectarray ląstelių ir nori? DRA, mikrojuostelinių, diafragma susietos, kintamo žemės lizdą, pasukamas elementai, artumo susietos, sukrauti, daugiasluoksnės apskrito poliarizuota, arba linijiniai poliarizuota Pls būti tik vienas cerian, kaip mes galime padėti dėl
Hi Dėkojame už jūsų dėmesį, mano darbas yra apie DRA reflectarray ir specialiai diafragma kartu, bet aš ne imituoti, tai gerai i ne imituoti diafragmos kartu pleistras, per daug (specialiai pav 3.20.table Encinar reflectarray knyga 3.1) Pls help mee

DRA reflectarray yra gana iššūkis, net turite gerą modeliavimo rezultatas, ypač, kai tu atėjai į DRA reflectarray gamyba, praktiškai yra labai sunku į padėtį, visų DRA blokai tiksliai kaip ką sukūrė modeliavimas ir pagaminti DRA reflectarray visada baigiasi DRAs poziciją gauti atitraukiama 0.5mm-1mm arba pasukti 1 laipsnio 2 laipsnio priklauso nuo to, kaip gera savo įgūdžius. Kadangi daugelis elementų buvo naudojami, visų šių mažų klaidų pridėti ir didelis skirtingų eksperimento rezultatus.

DRA reflectarray yra gana iššūkis, net turite gerą modeliavimo rezultatas, ypač, kai tu atėjai į DRA reflectarray gamyba, praktiškai yra labai sunku pozicijos DRA blokai tiksliai kaip, ką jums sukūrė modeliavimas ir pagaminti DRA reflectarray visada DRAs poziciją gauti atitraukiama 0.5mm-1mm arba pasukti iki 1 laipsnio 2 º C, priklauso nuo to, kaip gera savo įgūdžius. Kadangi daugelis elementų buvo naudojami, visų šių mažos paklaidos pridėti ir didelis įvairių eksperimento rezultatus.
Hi dėka, tačiau dabar, aš negaliu imituoti jį, geras mano darbas yra diafragma kartu DRA, jūs galite man padėti ? tikrai, aš negali imituoti diafragmos kartu pleistras, ir aš ne suprasti, tai problema.

hi visiems khow apie reflectarray pralaidumo? kodėl etapo kreivės pralaidumo, turi būti lygiagreti? padėti man PLZ!!

mes apibrėžti 1 dB juostos plotis įgyti skaičius antra, reflectarray veiklos priklauso visiškai paveikslėlyje kreivės, todėl daugiau tiesiškumas sukelti daugiau Wide Bandwidth

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back