reflectarray modeliavimas naudojant BST MWS

P

panou

Guest
[Size = "3"] Dear all, Aš stengiuosi imituoti reflectarray naudojant BST MIKROBANGŲ Studio. Reflectarray 18 * 18 apykaitinę masyvas su spinduliu apie 4'', 13GHz centrinis dažnis. Aš naudoju šį reflectarray kintamo dydžio pleistrai. Šiuo metu aš naudoju paprastą bangolaidžio kaip pašarų, o ne naudojant pašarų ragų. Bet kai aš bandžiau naudoti trumpalaikis Solver, įvyko klaida: [color = "red"] atminties išteklių išeikvota bandant paskirstyti matricos. Klaida apskaičiuojant slover matrica. [/Color] Gal reikia naudoti daugiau galingas kompiuteris didžiulis matricos? Kiekvienas turi imituoti reflectarray naudojant BST? Bet padėti? Ačiū! Best, Panou [/size]

Atnaujinimas: aš bandžiau naudoti bendras lygtis Solver, tai veikia, tačiau mano tooooo ilgą laiką.
[size = "3"] Dear all, Aš stengiuosi imituoti reflectarray naudojant BST MIKROBANGŲ Studio. Reflectarray 18 * 18 apykaitinę masyvas su spinduliu apie 4'', 13GHz centrinis dažnis. Aš naudoju šį reflectarray kintamo dydžio pleistrai. Šiuo metu aš naudoju paprastą bangolaidžio kaip pašarų, o ne naudojant pašarų ragų. Bet kai aš bandžiau naudoti trumpalaikis Solver, įvyko klaida: [color = "red"] atminties išteklių išeikvota bandant paskirstyti matricos. Klaida apskaičiuojant slover matrica. [/Color] Gal reikia naudoti daugiau galingas kompiuteris didžiulis matricos? Kiekvienas turi imituoti reflectarray naudojant BST? Bet padėti? Ačiū! Best, Panou [/size]

CST MWS netinka dideliems struktūra. Jis yra pagrįstas baigtinių integravimo būdas ir naudoja apimtis dyskretyzacji. Manau, jūs turėtumėte naudoti ADS Momentum Feko Programinė įranga. Jie yra grindžiamas metodas momentus. Taip pat, jei esate susipažinę su Ansoft HFSS, todėl jūs galite naudoti Floque krašto sąlyga siekiant įveikti šią problemą.

Ačiū, pasistengsiu Feko. Aš esu reflectarray naudojant kintamo dydžio pleistrai, tai ne periodiškai vieneto ląstelių. Ar aš vis dar naudoja Floque riba? Manau Floque riba taikoma tik masyvas, kurio elementai yra visi tą patį.
CST MWS netinka dideliems struktūra. Jis yra pagrįstas baigtinių integravimo būdas ir naudoja apimtis dyskretyzacji. Manau, jūs turėtumėte naudoti ADS Momentum Feko Programinė įranga. Jie yra grindžiamas metodas momentus. Taip pat, jei esate susipažinę su Ansoft HFSS, todėl jūs galite naudoti Floque krašto sąlyga siekiant įveikti šią problemą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back