Reed Solomon

A

ashi

Guest
Nors buvau svarstymas pamoka aptaria Reed Solomon kodavimo klaidos Kur daugianario autorius naudojami autoregressive modeliavimo technika išspręsti šią Polinomas.
Mano klausimas yra tai, kas autoregressive modeliavimo technika?

tai paaiškinta skaitmeninės komunikacijos knyga.
O aš niekaip negalėjau prisiminti knygos pavadinimą.
Atsiprašome .............

Tai signalas modeliavimo technika ...ir yra naudojamas, kai norime nuspėti būsimą vertę, bet koks signalas ...

Dabar prognozuoti signalas ateitį, mums reikia:

* Kai informacijos pasakyti pradinė vertė ar atskaitos taškas

* Kai kurie iš savo praeities informacijos ...

* Kai informacijos papasakoti, kaip geriausia šiuo metu prognozavimas .. taip, kad ateityje mes galime pagerinti mūsų prognozė ...... ty turime palyginti prognozuojama signalo tikrasis signalas ..Kai mes tai palyginus mes klaidos signalas .... Šis klaidos signalas yra naudojami siekiant sumažinti ateities prognozavimo klaidų ...Taigi, Autoregressive modelis yra vienas iš tokių skaičiavimo metodas.Jis prognozuoja, kad sistema, grindžiama ankstesnės produkcijos gamybos.

Lygtis AR pavyzdį galima rasti Digital Signal Processing by Proakis ar statistinio modeliavimo knygų ..... Jei matote AR modelio lygtys ji turės tris dalis:

1.Pastovi dalis ..
2.Klaida dalis ..
3.Autoregressive Sumavimo dalis, kuri yra ankstesnio įėjimai Sumavimo ...Ankstesnio signalas naudojamas Sumavimo skaičius rodo, kad sistema būtų .. Jei išgėrėte daugiau skaičių Ankstesnis signalas tada galima prognozuoti ateitį tiksliau ..Tai reiškia, kad didesnė būtų geriau modeliu ... Bet didesnė tvarka taip pat reiškia, kad daugiau skaičiavimo ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back