Reed-Solomon kodai

C

Celestie84

Guest
Aš darau projektą ištaisyti perdavimo klaida, naudojant Reed-Solomon Code.Mano klausimas ...Kaip mes žinome, kas paritetas simbolius įdėti į kodą žodis?Ar yra taisyklių, siekiant įgyvendinti lygybę tikrinti iš generatorius daugianario?

Thanks in advance.

Išbandykite šią svetainę http://www.eccpage.com/
U gali gauti daugiau informacijos

Aš ieškojau per šią svetainę anksčiau.Bet tai tikrai ne atsakyti į mano abejones.Norėčiau, kad kai manekeno vadovas rūšiuoti apie apie RS kodas.Kiekvienas asmuo turi tokią informaciją, pls padėti.Thanks a lot.

There's no dummy vadovas RS kodą.
RS kodas yra gana sudėtinga, remdamasi abstrakčių algebra ir įvairiais metodais išrado garsus matematikai.

Kaip būtų manekenas vadovas paaiškina visus šiuos kažkam be jokių žinių.

Aš tik dabar studijos RS kodai ir jos įgyvendinimą, visų pirma specializuotų medicinos efektyvios baigtinio lauko, laikomasi aritmetinės ir VLSI įgyvendinimo kontrolė klaidų kodai prašymą!
BTW, svetainės h ** p: / / www.eccpage.com/ negali nuorodą, aš maniau, kad būtų naudinga teorijos ir praktinio įgyvendinimo

Phil Karn sukūrė labai geras atviro kodo C library for Dummies
Generic RS-coding

http://www.ka9q.net/code/fec/

Jis gana gerai įgyvendinti.Kitos bibliotekos gali padėti Viterbiego taip pat."Šis paketas įgyvendina bendros paskirties Reed-Solomon kodavimo ir dekodavimo
įrenginyje.Žr rs.3 vyras puslapyje.

Norėdami įdiegti, tiesiog atlikite šiuos veiksmus po ekstrahavimo šį archyvą į
tuščias kataloge:Komanda "make test" eina nuo akumuliatoriaus encode / decode bandymai naudojant
veislės RS kodus, naudojant atsitiktinių duomenų ir atsitiktinių klaidų.Kiekvienas bandymas
reikia nueiti su "OK", jei nepavyksta, praneškite man, kad aš galiu
susekti problema.

Su Mac OS X "," make test "yra žinoma, kad nepavyksta dėl paskutinio bandymo
(65535,65503).Tai nieko rimta.Akivaizdu, kad sistema
griežtesnę ribą sukrauti vietos nei paprastai "Linux" sistema, tačiau tai
ypač Reed-Solomon kodą, yra gerokai daugiau nei bet jūs tikriausiai
naudoti praktiškai bet kuriuo atveju.

Phil Karn (Karn (at) ka9q.net) vasaris 25, 2002

Copyright 2002, Phil Karn, KA9Q
Ši programinė įranga gali būti naudojama pagal GNU General Public License (GPL) sąlygomis.
"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back