Redaguoti Optimalus tarifas 7-segment Monitoriai

S

swapgo

Guest
Labas

Aš naudoju 3, 7-segment Rodo pagaminta su daug mažų LED
Man sunku nustatant optimalų atnaujinimo dažnis.

Ar kas nors padėti.Ačiū
Linkėjimai
Gopi

Kas yra sunku?Tiesiog padidinti nuskaitymo greitis iki mirgėjimas išnyksta.
Paskutinį kartą redagavo echo47 m. spalis 29, 2004 10:44, edited 1 kartą

Pabandykite 9ms už visą ciklą ...(Kas 7 sek darbai 3ms).
7 sek Datasheet skaityti, kuri šiuo metu turėtų būti, už diodas, ir pažiūrėkite, ar ressistors ere pasirinkta teisingai.

Atminkite, kad jei indikatorius yra vertinami 10mA (pvz.), jei jūs vairuojate juos 1 / 3 metu, tai bus tik šviesa 1 / 3 galios.

LED yra gražiausias dalykas yra, kad jūs galite įdėti didesnę srovę, jei ciklas yra žemas.Pavyzdžiui, galite paleisti jas su 30mA, 1 / 3 laikas.Bet įsitikinkite, kad jūsų sistema, nors iš tiesų perjungimas tarp skaitmenų, ir negauna stck bent vieną skaitmenį.

Atkreipkite dėmesį, kad nors ten yra apie dabartinius galite pateikti tokiu būdu, sumos riba, o įtampos kritimas gali būti šiek tiek didesnė per LED.Pasitarkite su duomenų lape.

swapgo rašė:

Labas

Man sunku nustatant optimalų atnaujinimo dažnis.

kas LED turėtų būti "atgaiva" mažiausiai 30 kartų per sekundę

Iki djalli apie pastebiu norma pareiškimas yra svarbus.Bandymai buvo padaryta, kurie rodo, kad net tarifus, kurie negali būti pranešimus sukelti nuovargį, jeigu jie būtų nagrinėjami dažnai.Štai kodėl, remiantis bandymų padaryti psichologų, fluorescencinės lempos, kad "flash" 100 arba 120 kartų per sekundę sukelti nuovargį ir aukštojo dažnio keitiklio varomais nėra.Tai dalis akių judesiai.Akis nuskaitymo šoninis judėti šiek tiek šokinėja, kurie prasideda ir baigiasi, kai šviesa ateina ir išeina.Jei keitiklio yra pakankamai didelė dažnių, nėra mirksėti dėl to, kad į liuminescencines lempas fosforo skilimas.

Aš naudoju 200 Hz vaizdo atnaujinimo geras rezultatas.Kaip minėta pirmiau, galima padidinti dabartinę truputį su vis dar ryškus rezultatų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back