Pirmenybė Inversija yra programuotojas gali keisti arba priimti bet kokio proceso prioritetas didesnis nei hieghest esamus proceso prioritetas ... Galite gauti šias knygas, bet Realaus laiko OS koncepcijos ar tiesiog OS knyga too.Hope ji padės.
Man patinka galvoti apie Pirmenybė Inversija kaip situacija, kurioje mažo prioriteto užduotis vykdo, o pirmenybė užduotis laukia dėl to dėl išteklių tvirtinimus.
Pirmenybė Inversija yra programuotojas gali keisti arba priimti bet kokio proceso prioritetas didesnis nei hieghest esamus proceso prioritetas ... Galite gauti šias knygas, bet Realaus laiko OS koncepcijos ar tiesiog OS knyga too.Hope ji padės.
Man patinka galvoti apie Pirmenybė Inversija kaip situacija, kurioje mažo prioriteto užduotis vykdo, o pirmenybė užduotis laukia dėl to dėl išteklių tvirtinimai
Norėčiau ištaisyti šią atsakymai
1) Tai nereiškia, kad programuotojas gali pakeisti bet kurią užduotį prioritetas, kad klausimai čia.Pirmenybė Inversija yra situacija, kurioje mažai prioritetinė užduotis vykdo, o pirmenybė užduotis laukia dėl to dėl išteklių unavilable
2) ji nėra resoucrce teigia būtent dėl išteklių unavilableSkelbimas po 3 minučiųirmenybė Inversija yra programuotojas gali keisti arba priimti bet kokio proceso prioritetas didesnis nei hieghest esamus proceso prioritetas ... Galite gauti šias knygas, bet Realaus laiko OS koncepcijos ar tiesiog OS knyga too.Hope ji padės.
Man patinka galvoti apie Pirmenybė Inversija kaip situacija, kurioje mažo prioriteto užduotis vykdo, o pirmenybė užduotis laukia dėl to dėl išteklių tvirtinimai
Norėčiau ištaisyti šią atsakymai
1) Tai nereiškia, kad programuotojas gali pakeisti bet kurią užduotį prioritetas, kad klausimai čia.Pirmenybė Inversija yra situacija, kurioje mažai prioritetinė užduotis vykdo, o pirmenybė užduotis laukia dėl to dėl išteklių unavilable
2) ji nėra resoucrce teigia būtent dėl išteklių unavilable
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.