Reading longitute ir latitute teisingai žemėlapyje.

K

kostbill

Guest
Labas.

Turiu GPS ir aš atsižvelgiant duomenų Noriu į kompiuterį, problema
tai, kad aš negaliu suprasti teisingai.

Pavyzdžiui, man RMC sakinys taip
$ GPRMC, 094.930,00,, 3803,9814, N, 02.345,9489, E, 000.0,000.0,030505,02.2, E, A * 01
Tai reiškia, kad

platuma yra 3803.9814 N ir
longitute yra 02345.9489 E.

Kai bandau pamatyti, kur aš esu žemėlapyje, I get something like 5 km
čia.Svetainė http://www.mapquest.com.

Can anyone help?

Ačiū.

Ar turite NMEA duomenų lapus, nes yra paskirstyti įvairių senteces išeina iš GPS ...Atrodo NMEA 2,01 btw.I dont know žemėlapyje programa naudojatės, bet paprastai, kai diegiate žemėlapį, kurį reikia nurodyti, masto ir tikslią vietą ir į žemėlapį kampas (fi viršuje kairėje).

Taip pat įsitikinkite, kad naudojate tinkamą sakinį, jums tikriausiai prireiks "Globalioji pozicijos" sakinys.Cant prisiminti tikslaus pavadinimo, bet pamatysite jį NMEA duomenų lapo arba GPS rankinis priedėlyje.Atidžiai pažvelgti į padėtį naudojamos GPS ir žemėlapis programą specialiai sekundės dalį notacijos.
Kai kurios finansų įstaigos Mokėjimo laipsniais, minutėmis ir sekundėmis.
Tačiau kiti (manau, šiuo atveju), jos naudoti laipsniai, minutės, dešimtosiomis ar šimtus ar tūkstančius arba tenthousends minučių.
Priklausomai skaitmenys už ".
A sekundės dalį nesutapimas galėtų paaiškinti 5km skirtumas.

Have a look į Circuit Rūsys 123 klausimą dėl GPS duomenų nuskaitymo.Problema ta, kad jūs gaunate koordinates platumos ir ilgumos kitokio formato, nei Radianas - taigi jūs neturite paversti jas radianais kaip jis bebūtų apibūdintas pagal BK 123.Goto svetainėje - popierius turi būti atsisiųsti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back