Re: Yum klaida: Nepavyko rasti teisingą baseurl už atpirkimo:

S

sheevy

Guest
Gaunu klaidos rodyti yum mano Fedory 4 sistema.

Štai ką aš tipas:
sudo yum Patikrinti atnaujinimus

Tai grąžina:
Įkuriantis saugyklas
Nepavyko rasti teisingą baseurl už atpirkimo: atnaujinimai, išleisti
Klaida: Nepavyko rasti teisingą baseurl už atpirkimo: atnaujinimai, išleisti

Aš sistema veikia Fedory 5 tame pačiame tinkle identiškomis DNS įrašai į resolv.conf ir labai panašios bylos yum.repos.d, ir yum veikia baudą jis.Tai mašina, kuri anksčiau buvo dėl skirtingų tinklo (skirtingų IP, kitos antrinis
ir tt) su tariamai skirtingus DNS serverius, so
I'm lažybos yra tam tikra konfigūracija pakeisti, kad aš pamiršti daryti?

Anksčiau viskas buvo padaryta per statinio IP, ir naujasis tinklas naudoja DHCP.Aš bandė pereiti prie DHCP, gauti naują adresą, tada užrakinti kad adresas žemyn kaip statinis adresas nuo adreso nekeičia dažnai šio tinklo.Man jokių problemų prisijungti prie šio kompiuterio per SSH, bet aš negaliu prisijungti prie interneto be žinant IP adresą atitinkamame puslapyje.Tai leidžia man galvoti yra kažkas ne taip su mano DNS konfigūracijos, bet nežinau ką pakeisti apie tai.Bet kas turite patarimų?
http://www.pass1000.comParašytas po 23 sekundžių:Hi, i am naudojant Fedory nuo 2 Fedora Core ir šią problemą
ir dažnai.Išbadyti yum švarios visiems.
Jei Jums reikia atsisiųsti pakuotės eiti į / var / log / cache / yum.Tačiau tik ten, jei turite
sukonfig ji.

Taigi, mes einame prie kito punkto.Konfigūracija yra / etc / yum.repos.d.Kiekvienas saugyklos-failas baigėsi su
. atpirkimo.Taigi galima patikrinti ten pat.

Kartais, jei ryšys yra perkrautos failus
ir i išbandyti yum atnaujinti i ši problema taip pat.

Kitas dalykas yra, galite naudoti GUI-versija yumex per.

Tikiuosi, aš galėsiu padėti.

cu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back