K
kar2on
Guest
Aš neseniai įsigijo JDM IPS programuotojas, ir sėkmingai programed a PIC18f452, arba taip atrodo.Kai aš vietoje PIC į bandymo grandinė, (mirksi lemputės ant portD) nieko neįvyksta.PIC VDD turi 5V nuo įtampos reguliatorius.Aš tikrai nežinau, kas yra problema, mano mikroC programa yra tokia: --
void main () (
TRISD = 0;
o (1) (
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)
)
The ciruit yra ant pjovimo duonos.Kartais viskas kaiščių yra didelė,
didžioji dalis laiko VISUS kaiščiai yra žemas.Kas blogai?Apskritimas yra ant pjovimo duonos ir krištolo dažnis 10Mhz.Į mikroC nustatyti laikrodį dažnumu 2.5Mhz ir SS būdas kristalai generatorius.Kas gali būti problema.Tai ne PIC kaip aš bandė tai su 3 skirtingų PICs.Prijungti pin 1 iki 5V per 10K rezistorių.Aš nusiųsti schema vėliau bet tikrai reikia pagalbos šiuo klausimu.Thanx.Po 6 minutes
(1) (
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)
Reikėtų skaityti PORTD = 0xFF;
ir PORTD = 0x00;
void main () (
TRISD = 0;
o (1) (
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)
)
The ciruit yra ant pjovimo duonos.Kartais viskas kaiščių yra didelė,
didžioji dalis laiko VISUS kaiščiai yra žemas.Kas blogai?Apskritimas yra ant pjovimo duonos ir krištolo dažnis 10Mhz.Į mikroC nustatyti laikrodį dažnumu 2.5Mhz ir SS būdas kristalai generatorius.Kas gali būti problema.Tai ne PIC kaip aš bandė tai su 3 skirtingų PICs.Prijungti pin 1 iki 5V per 10K rezistorių.Aš nusiųsti schema vėliau bet tikrai reikia pagalbos šiuo klausimu.Thanx.Po 6 minutes
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)
Reikėtų skaityti PORTD = 0xFF;
ir PORTD = 0x00;