Re: Tikrai Naujokas Klausimas

K

kar2on

Guest
Aš neseniai įsigijo JDM IPS programuotojas, ir sėkmingai programed a PIC18f452, arba taip atrodo.Kai aš vietoje PIC į bandymo grandinė, (mirksi lemputės ant portD) nieko neįvyksta.PIC VDD turi 5V nuo įtampos reguliatorius.Aš tikrai nežinau, kas yra problema, mano mikroC programa yra tokia: --

void main () (

TRISD = 0;

o (1) (
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)

)

The ciruit yra ant pjovimo duonos.Kartais viskas kaiščių yra didelė,
didžioji dalis laiko VISUS kaiščiai yra žemas.Kas blogai?Apskritimas yra ant pjovimo duonos ir krištolo dažnis 10Mhz.Į mikroC nustatyti laikrodį dažnumu 2.5Mhz ir SS būdas kristalai generatorius.Kas gali būti problema.Tai ne PIC kaip aš bandė tai su 3 skirtingų PICs.Prijungti pin 1 iki 5V per 10K rezistorių.Aš nusiųsti schema vėliau bet tikrai reikia pagalbos šiuo klausimu.Thanx.Po 6 minutes:eek: (1) (
TRISD = 0xFF;
Delay_ms (1000);
TRISD = 0x00;
Delay_ms (1000);
)

Reikėtų skaityti PORTD = 0xFF;
ir PORTD = 0x00;

Max karZon,
Aš nesu susipažinęs su savo programuotojas.Ar galima derinti (ssingle žingsnis per savo programas savo programuotojas?).Taip pat aš ne pernelyg aiškiai, ką bando daryti.Visos kodą ar yra perėjimas uosto D įvesties ir išvesties ir atgal.Kad vairuoti LED Jums sukonfigūruoti, kad konkretūs KALTAI su produkcija ir pastatė jį į žinomą būklę, arba didelės arba mažos.Būti atidūs ir dažnį.LED gali būti mirksintis taip greitai, kad jūs negalėsite matyti flasshing.

Aš pabandyti kai daugiau pagalbos, kai jums pateikia schema ir kai kurios informacijos.
Linkėjimai.

Max kar2on,

Jūs turite naudoti mažesnės vertės negu 250 vėlavimo įprasta.

Regrads,

Kodėl reikia naudoti vertė mažesnė nei 250?Prieš tai man prašyti būtų galima tai padaryti dėl pjovimo duonos, ir jeigu aš įdėti 4MHz kristalų veikimo SS būdas?būtų nustatyti laikrodį į 1Mhz į mikroC būti teisinga?

HI,

Negaliu gauti Lāpīt dalykas į darbą?Ar kas nors yra bet patirtis naudojant mikroC dėl ICPROG dėl JDM programuotojas?Ar suderinamumo problemas.Manau, kažkas yra negerai su konfigūracija baitų.Jis veda Redingas kaip 2100, nors aš rašyti f9ff į CONFIG1 baitas už oscilattor parametrai.Please help I really
don't know what's wrong, I've gotten paprastos programos, kaip

PORTB = 0x99;
į darbą, bet kartą ir bandykite mirksìti jų visai tik varžtai viršų.Tai arba ALL kaiščiai yra aukšta arba visi kaiščiai yra žemas.Can someone help,

Manau, kad problema yra konfigūracijos failą, I've decided to naudoti RCIO generatorius nustatymas,
Jei i tai, su 10K rezistorių ir kondensatorių 22pf tada atitinkamai aš turėtų nustatyti dažnį mikroC į 2MHz teisę?Kaip aš sakiau tiesiog nustatymo ir naujo UOSTUS yra paprasta, bet aš negaliu gauti Lāpīt dalykas mirksìti.

Dėl aparatūros, aš noriu naudoti 4MHz kristalų generatorius prijungtas prie 2 22pf capaciators žemės.PIN 1 prijungtas prie 5V per 10K rezistorius ir pin 11 yra prijungtas tiesiai į 5 V. Pin 10 prijungtas prie žemės.

5 V tiekiamas iš 7805 įtampos reguliatorius su 9V baterijos sąnaudos.Vienas 10uf kondensatoriaus yra prijungtas per įvesties ir žemės,
o kitas yra prijungtas tarp žemės ir išėjimo.Produkcija kaip papildomą 100pf kondensatorius lygiagrečiai.

Kai aš noriu naudoti kristalų pasirinkti mano pirmoji config baitas 2900, nėra jokių config bytes kad reikia nustatyti?Jei aš naudoju 4MHz kristalai 1mHZ teisingą dažnis, mikroC?

Nustatyti mikroC programa 1MHZ Włożyłem 3 Delay_ms (200) tarp sveriame uostų, programa atrodo taip.

void main () (
TRISB = 0x00;
do (
PORTB = 0x00;
Delay_ms (200);
Delay_ms (200);
Delay_ms (200);
PORTB = 0xFF;
Delay_ms (200);
Delay_ms (200);
Delay_ms (200);
) while (1);

)

programą rengia smulkias ir šešioliktainis kodas yra generuojamas.Tačiau kaip aš sakiau config failų nėra tinkamai pakrautas PIC.I'm jaudina tai ir įtariate, kad tai yra problema, tai gali būti, kad Aš naudojate pjovimo duonos, o ne veraboard arba PCB.Please Help.Parašytas po 55 sekundžių:Vėl klaidą, PIN 12 prijungtas prie žemės, o ne pin 10.Atsiprašau

Pirmasis įranga:
1 - Turite įdėti
5 V kaišteliai 11 ir 32, ir GND dėl kaišteliai 12 ir 32.
2 - Ar jūsų baterija tiekimo LED dabartinės daugiau IPS dabartinės?

Programinė įranga

void main (void)
(
TRISB = 0; / / Uosto B produkcija
o (1)
(
jei (PORTB.F0) / / Jei BIT 0 PORTB = 1, tada
PORTB.F0 = 0;
kitas
PORTB.F0 = 1;
Vdelay_ms (1000); / / Ne priklausomai nuo laikrodžio dažnis
)
)

Apie generatorius konfigūravimo vedlys padės Jums sukonfigūruoti ...

Ar jums reikia prisijungti ABIEM VDD kaiščiai su 5V?Maniau, kad buvo pakankamai?

ic .....Aš maniau tik viena VDD Kaisčiai buvo pakankamai, I'll try, kad konfigūracijos tonight.Tuo ji niekas turite pasiūlymų kaip šaltinį mano problemų?

Patikrinkite konfigūraciją žodį, kad nustatyti kristalų ossillator, tada bandykite ro pakeisti kristalų ossilator,

kar2on rašė:

HI,...
Ar kas nors yra bet patirtis naudojant mikroC dėl ICPROG dėl JDM programuotojas?
Ar suderinamumo problemas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back