Re: Stepper motorinių klausimas

A

armess

Guest
Turiu Stepper transporto vairuotojų, kurioje Aš naudoju TIP122 vairuoti 1Amp 2 etapas unipoliniai Stepper varikliu.
Dėl mažesnis sukimo pateikė motorinių man reikia jį keisti į kitą.Naujas variklis prašydama 2Amp vienam etapui.Kas yra modifikacija man reikia daryti mano grandinė?
Ar kas nors plz man padėti šiuo klausimu.Skelbimas po 3 minučių:Aš ne naudojant mikrovaldiklį į grandinę.

naudoti tam tikras kitas galios tranzistorius ...mačiau galios tranzistorius su srovės diapazonas 4a ...Grįžti į kai puslaidininkių įtaisų bendrovės svetainę ir paieškos galios tranzistorius ...rasite daug ....

Jokie pakeitimai yra privalomi pagal pateikusio jums ..... galas 122 gali dirbti iki 5amps pagal šį doc.but aš mačiau, dauguma iš jų gauti šildomi esant dabartiniam už 1A.A šilumos šalintuvo padės o taip pat padidinti iš Patarimas 122.if ji gauti šildomas gyvenimą
daug tada galite bandyti du Patarimai parallel.But Aš negaliu užtikrinti, kad būtų work.just patikrinti, ar vienodo dydžio dabartinės jei teka per iš patarimai.
http://www.learn-c.com/tip120.pdf

Kodėl verta naudoti kokias šilumos šalintuvo?
Kodėl negalima naudoti kažką, kuris gali dirbti 2 Vairo be getting šildomas ....
PLZ kad vienas .................

2A didžiulė srovės bet prietaisas ...apsvarstyti 5V įtampa tarp prietaiso ir tai veda prie sklaidos galios nuo 10W ....dažniausiai šie įrenginiai būtų metaliniu dangteliu, kuri pati savaime veikia kaip šilumos šalintuvo ...taip naudoti šilumos šalintuvo tik uždengti šildymas yra per daug ....

Tai reiškia, kad turiu tik padidinti currentgiven mano energijos tiekimas naudojant transformatorius su aukštuoju Aktualus įvertinimas ir BMT turėtų dirbti ?????

Poleciłem mažai ir rado ten yra MOSFETs, kurie galėtų valdyti esamą jums reikia ...bet jie tikrai gaus šildomas ....jums geriau eiti kai bendrovė svetaines ir pamatyti galios MOSFETs ...

TIP122 buvo Dabartinis reitingas 5 amperų.
Ar jie neveikia, nes ji yra?

Geriau naudoti MOSFET pažvelgti Mafija arba Vishay ir pasirinkite su <50Mohm Rds_on prie-220 MOSFET todėl jums nereikia radiatoriai.

Paulius.

ya ....TIP122 su dabartinės reitingas 5A, būtų visai gerai, nes dėl to, kad aukštas reitingas šilumos nuskendo pateiktas metaliniu dangteliu iš jų būtų pagalba Jūsų ...

Kaip galiu patikrinti, kiek dabartinis įvertinimas transporto grandinės galės vairuoti?

tai priklauso nuo išėjimo pavara grandinės jūs naudojate ir stiprinimas sumą, kurią norite naudoti galia .....

TIP122 tik rankena 5A geras heatsinking.Sakykime, geriausiu atveju, kai įjungiate tranzistorius jums gauti iš 0.75V VCE.Per 2 amperai šį sklaidos galios nuo 1.5W rezultatus.Jei naudojate su SU-220 paketą be heatsinking, sankryžos su aplinkos šiluminė varža yra pasakyti 63 laipsnių Celsijaus už vatai TIP122.Esant 25 laipsnių Celsijaus, kad rezultatai sankryžos temperatūra 119,5 laipsnių Celsijaus.Nors tai nėra pakankamai karštu sunaikinti prietaiso ji tikrai bus sudeginti šūdas iš piršto, jei jūs jį paliesti.

Tai padaryti galite apskaičiuoti atvirkštinės nustatyti Max power dissipation įrenginio laikyti jį arba žemiau tam tikros temperatūros.

Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back