Re: Reg: Signal Integraty analizė

S

sakthivel.s

Guest
Dear All,
Esu naujas signalo Integraty analizė.Aš žinau apie svarba signalo Integraty analizė.Kas yra analizės galima daryti Greitaeigio signalai Signalas Integraty įrankis.Mes Cadance SI įrankis.Ar yra koks nors procedūros arba būdai atlikite ją.Bet studijų medžiagą galima SI analizė.

Thanks in advance

Thanks & Regards,
Sakthivel.SParašytas po 1 minučių:Hi All,
Ar yra kokių nors gerų mokymo sesijų prieinami su gyvais pavyzdžiais Indija?

Labas!
I
don't tikėtis nors pasakyti apie SI ir Indija, bet geros knygos yra,
Signaliniai integruotumo supaprastinta by Eric Bogota yra labai gera knyga tik skaityti

__sree

Aš pasiūlyti dvi knygas

1.High Speed Digital Dizainas: A Handbook of Black Magic - pagal Howard Johnson.
2.Signalo ir PCB Dizaineris - pagal Vikas Shukla

Galite pereiti per tam tikrus puslapius, žiūrėti į Amazonės ir Pažvelkite į puslapius ir pajusti šios knygos.

Dear All,
Ačiū už atsakymą.Aš žinau apie SI.Tiesų ir jau išgyveno Greitaeigio skaitmeninis dizainas Juodoji magija .. Jie davė visus klausimus, susijusius su SI.Bet nežinau, kaip jas taikyti praktiškai SI įrankis ty kas analyis būti padaryta SI priemonės? Ar yra kokia nors tvarka?iš kur pradėti? Ar yra kokia nors mokymo prieinama Indija praktinių explaination?

Thanks and Regards,
S. Sakthivel

Sakhivel,

Pabandykite hspice.Trumpas samouczku galima rasti adresu

http://referencedesigner.com/tutorials/hspice/hspice_01.php

Hspice yra labai geras simuliatorius, kad komandų atžvilgiu signalo inžinieriai.Aš nesu tikras, ar jūsų bendrovė turi priėjimą prie įrankio

Eric Bogatin atlieka geros mokymo JAV.Aš nesu įsitikinęs, kad Indija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back