C
courcirc8
Guest
Aš naudoju HFSS išgauti kai kurios mano VCO bakas.
Modelis tarp digited kondensatorius aš iš HFSS turėjo įtartiną didelės vertės (190f ir aš tikisi 110f)
Taigi ir sukurti labai paprasta Precedentą: 2 plokštės 10um * 10um atskirti 1um iš oxyde (ER = 3,9).
Viskas yra viduje vakuume laukelyje.Aš naudoju Susitelkusius uostų ir važiuoti terminalo sprendimo tipas.
Jei taikoma formulė plokščiu kondensatorius, galima tikėtis kažką apie 3.45ff
Aš 6ff iš HFSS!
Mano ekstrahavimo yra 10GHz į Tikiuosi HFSS turėti problemų su mažais geometrijos šiame dažnis, tačiau padidinti freq nepadeda tiek ...
Aš kažką kvailas?
Please help, bandymo atveju makes me mad!
Problema yra tai, kaip galima išspręsti šią problemą labai paprasta atveju pakanka tikslumo?Ir jis dirba daugiau sudėtingų struktūrų?Jei aš galiu sukurti mažų akių rankomis, aš negalėsite naudoti Ji pavyzdžio mano 6 metalo stacked (eilės / lygiagretės) induktoriaus?Aš neturiu 100GB atminties, dėl kurios!
Pastaba.Aš naudoju Zo = 1000, siekiant išvengti S11 = 0,000000 ....
Kažkas naudoja HFSS išgauti metalo metaliniu dangteliu?
Bet ideay?
Many thanks,
Eric
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Modelis tarp digited kondensatorius aš iš HFSS turėjo įtartiną didelės vertės (190f ir aš tikisi 110f)
Taigi ir sukurti labai paprasta Precedentą: 2 plokštės 10um * 10um atskirti 1um iš oxyde (ER = 3,9).
Viskas yra viduje vakuume laukelyje.Aš naudoju Susitelkusius uostų ir važiuoti terminalo sprendimo tipas.
Jei taikoma formulė plokščiu kondensatorius, galima tikėtis kažką apie 3.45ff
Aš 6ff iš HFSS!
Mano ekstrahavimo yra 10GHz į Tikiuosi HFSS turėti problemų su mažais geometrijos šiame dažnis, tačiau padidinti freq nepadeda tiek ...
Aš kažką kvailas?
Please help, bandymo atveju makes me mad!
Problema yra tai, kaip galima išspręsti šią problemą labai paprasta atveju pakanka tikslumo?Ir jis dirba daugiau sudėtingų struktūrų?Jei aš galiu sukurti mažų akių rankomis, aš negalėsite naudoti Ji pavyzdžio mano 6 metalo stacked (eilės / lygiagretės) induktoriaus?Aš neturiu 100GB atminties, dėl kurios!
Pastaba.Aš naudoju Zo = 1000, siekiant išvengti S11 = 0,000000 ....
Kažkas naudoja HFSS išgauti metalo metaliniu dangteliu?
Bet ideay?
Many thanks,
Eric
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą