Režimai, žiedinės bangolaidyje

R

redcrystalline

Guest
Sveiki, mano problema yra apie 1 ir 2-oji režimai apskrito bangolaidžio, atrodo, kad tai dvi tos pačios transporto rūšies Be Apipjaustymas dažniai nesutampa su analitiniais skaičiavimo Aš pridedamas projekto, what problema? [PRIDĖTI = CONFIG] 55325 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI = CONFIG] 55326 [/ PRIDĖTI] [PRIDĖTI] 55327 [/ PRIDĖTI] Nuoširdžiausi linkėjimai Iman Akbari

Diskinės bangolaidžių kartu su kvadratinių bangolaidžių turi peraugti režimai dėl geometrinių simetrija. Todėl, nors pirmųjų dviejų rūšių yra statmenos ir iš tiesų pirmieji du režimus, jie turi tokią pačią Apipjaustymas dažnumas ir pati varža. Vienintelis skirtumas yra jų poliarizacijas (dėl azimutinis tirpalo), kuri, žinoma, yra statmenos viena kitai. Have Fun

Dėkojame už jūsų atsakymą, tačiau ką galima pasakyti apie kitų transporto rūšių? Aš turiu galvoje, kad i tikėtis, kad turime 2 Apipjaustymas dažnumas pagal 5 GHz, bet šiuo atveju visi Apipjaustymas dažnis yra virš 6Ghz, Dar kartą ačiū už Jūsų paciento,

Apipjaustymas dažnis šio bangolaidyje yra ~ 6.55GHz. Be to, dėl šios analizės, Dont sklypas S12. Tai geriausia sklypas Nekilnojamojo ir Imaginary Gama ir stebėti, kai Im gama tampa didesnis už nulį. Jūs taip pat tik reikia padaryti uostų tik šios problemos sprendimo būdų ... daug greičiau. Norėčiau patikrinti jūsų matematika dar kartą užtikrinti, kad jūs nepadarė klaidos. Štai trumpa nuoroda: [url = http://76.180.144.203/tntdiscount/cantenna.php] Cantenna Diskinės bangolaidžio antenos skaičiuoklė - "JavaScript" [/url] Taip pat, siekiant padidinti tikslumą HFSS šių modeliavimas, eikite į HFSS-> Mesh operacijos-> pradinis akių Parametrai ir pakeisti numatytąjį Paviršiaus Normalus Nuokrypis nuo 22.5degrees, tarkim, 5degrees. Kai aš išspręsti šią gaunu nukirpimas, kuris atitinka glaudžiai su teoriniu, kaip už tinklalapyje. Have Fun Vėliau

taip i turėjo apie Apipjaustymas dažnumas skaičiavimo klaida. beje, kodėl dont darbą su S12 ar S21? _ im naudojant Išplėstinė inžinerija elektromagnetizmo (balanis) knyga ir aš ne susiduria su peraugti režimai dėl geometrinių simetrija tu gali mane šaltinis knygą, prašome? ačiū, jūs tikrai turtinga vyras, Vielen Dank.

apie "geometriniu simetrijos" I get it, kas tai padarė mane painioja buvo balanis nepaminėjo, tačiau jiems ne vis dar atitiks šia tema, kad S12 ir S21 netinka aptikti Apipjaustymas dažnumas. Nuoširdžiausi linkėjimai

Tai nereiškia, kad S parametrai netinka ... Tai tiesiog, kad jei jums rūpi Apipjaustymas dažniai ar kitos nuosavybės bangolaidžio režimu, savaime yra bangolaidžio nuosavybė ir konkrečiai dauginamosios nuolat nuosavybė. Jei įsivaizduojamas dalis gama yra didesnis už nulį, tai yra dauginamosios režimu. Tai labai paprasta analizuoti. Jei naudojate S parametrai, kurie, žinoma, galite, galų gale, turintys užtikrinti, kad jūsų bangolaidyje yra pakankamai ilgas, kad galima patikimai atpažinti išnyksta būdas, kaip ji bus pakankamai sugedę iki to laiko jis pasiekia savo kitame uoste. Yra atvejų, rūšių, kad nors sugedę, turi ilgą skilimo konstanta, ir tai gali suklaidinti vieną, jei nėra pasirengę tokiam režime. Be to, uosto tirpalas yra tiesiog 2D sprendimas, kol S parametras tirpalas yra visiškai 3D sprendimą, kuris yra brangesnis laiko ir išteklių. Tai galite padaryti vieną ... Aš siūlau uosto tirpalo. Bitte Sehr

tu teisus, ačiū už jūsų dėmesį ir jūsų atsakymas, visi jūsų atsakymas yra naudinga. linkiu jums geriausia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back