RDA U2270B padėti nustatyti atsakiklis ir jo atminties struktūros

A

abukede

Guest
Hi im bando demoduliuoti žymelę u2270B sistemą iš senosios pramonės spausdintuvo, bet mano problema yra ta, kad I cant nustatyti tegus, atminties struktūrą ir moduliavimo kodavimas (biphase Mančesteris) Čia foto iš jo: [PRIDĖTI = CONFIG ] 59.462 [/ PRIDĖTI] [attach = CONFIG] 59.463 [/ PRIDĖTI] Aš taip pat la skaityti iš U2270b I / O, bet aš pripažįstu, kad esu šiek tiek supainioti ... [PRIDĖTI = CONFIG] 59.464 [/ PRIDĖTI] Thx pažangių

Parodyta lustas atrodo tarsi Skaityti ir rašyti Mifare lustas dirba 13,5 MHz. U2270 yra tik skaityti lustas dedecated, 125kHz ir negali būti naudojamas skaityti arba rašyti šiuo konkrečiu tag. Į sveikatą

parodyta lustas atrodo, kaip skaityti ir rašyti Mifare lustas dirba apie 13,5 MHz. U2270 yra tik skaityti lustas dedecated, 125kHz ir negali būti naudojamas skaityti arba rašyti šiuo konkrečiu tag. Cheers
Labas thx už atsakymą. Ji iš tikrųjų atrodo, kad Mifare, kad jūs kalbate, bet jei sakote, kad jie veikia ne 13.5Mhz cant būti ... tai yra žyma, kad iš pradžių buvo naudojamas sistemoje. Ir kaip jums U2270B veikia tik esant 100 kHz iki 150 kHz!! Ar įmanoma, kad Mifare kaip IC, kuris veikia esant 125 kHz ???!!! Jei ne tai SSD turi būti iš kitos markės ...

Ne.. Tiksliau kalbant, kai mes sakome "MIFARE" turėtų ir dirbs 13.5Mhz, o ne bet koks kitas dažnio ir U2270 negali skaityti arba rašyti į jį .. Kaip matau tegus struktūra ir lusto viduje, tai yra 99% MIFARE tegus arba gali būti kai kurių kitų komplikacijų i coudnt atspėti. Panašūs lustai kaip tu parodei čia yra naudojamas kaip Delyje metro bilietų, o per dabar bieng Bangalore metro. Į sveikatą

OK thx vistiek ... Iš pirmo žvilgsnio jie yra beveik lygūs, tačiau jei mes atidžiau pažvelgti, mes galime matyti, kad jie ne ... [PRIDĖTI = CONFIG] 59.568 [/ PRIDĖTI] Vienintelis dalykas, kad aš tikrai yra, kad ši žymė darbo U2270B sistemą. Jūs galite pamatyti šiame schematiškai atkreipti: [attach = CONFIG] 59.572 [/ PRIDĖTI] aš ir toliau sieks išsiaiškinti, kas yra tos žymės atminties žemėlapyje ... Thx: wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back