RDA Artumo kortelės lankomumas sistema!

P

Picstudent

Guest
Hai Aš planuoju develp RFID kortelės lankomumas sistema. Turiu su manimi, kortelių skaitytuvas ir keletą mėginio korteles. Aš išbandyti jį sujungiant į HyperTerminal, kiekviena kortelė suteikia unikalų ID Iki šiol Gerai. Aš planuoju sukurti atskira perforavimo abroad įrašai skylių kortelės duomenis ir laikas (lankymas sistema). Ir vėliau, kai prijungtas prie kompiuterio, ir paskelbė komandą šis padalinys turėtų siųsti į kompiuterį visus saugomus duomenis ir kompiuterio laida, organizuoti ir rodyti jį. Tai mano planas. Noriu daryti talpa 100 darbuotojų ir vieno mėnesio duomenų saugojimo capcaity. EEPROM duomenų saugojimo, siunčia jį galiu valdyti, bet aš noriu gauti aiškią idėją, kurios formatas turi išsaugoti įrašus. Kiekvienas įrašas turės laiko duomenis ir kortelės ID. linkę daryti C., kuris bus tinkamas lustas. PIC877 darys? ar man eiti PIC18? Prašome vadovas mane picstudent

Kuris tikslumo jums reikia laiko apskaitos "?! (Jūs turite įrašyti diena / mėnuo / Yeah / valandą / minučių / s?) Manau 16F būtų gerai veikia (Yra jokios priežasties naudoti 18F, nes jums undoubtely naudoti savo specialias funkcijas), bet jūs tikrai reikia išorės EEPROM laikyti visus savo duomenis. Psssst ... Kuris kortelių skaitytuvą naudojate?!

Hai Ačiū už atsakymą. Kortelių skaitytuvas, nieko nėra parašyta, kad. MTEP aš įsigijo iš kito asmens, jis didint atskleisti sourse. Tačiau ji gali būti įsikūrusi time.btw visiems skaitytojams išėjimo paties tipo duomenų minimalius pakeitimus? ar turėtume convcerned apie skaitytoją, mes naudojame? Taigi 16series darys. EEPROM Ar reikalingas. Koks tipas? Kiekvienas įrašas kaip sukurti kokia forma? picstudent

Kiek formay yra, jūs ne tik nieko ... Štai vienas pavyzdys: kai: <= kairėje skyriklis, pradžios simbolių .. ddmmyy = dienos .. ir tt .. visi ASCII ... , Kuris suteikia jums 17 bytes + ID vienam darbuotojui .. 100 darbuotojų I2C EEPROM, tarkim,> 8kx8 turėtų būti pakankamai .. Pavyzdžiai: M24C64 -> 8kx8 = 64KB M24128 -> 16kx8 = 128kb M24256 -> 32kx8 = 256KB Linkėjimai, IanP

Sveiki, aš sukūrė RFID lankomumo sistema naudojant PIC16F877A ir AT45DB081 atminties mikroschemą. Ji turi duomenų apie 1000 darbuotojų, rodo darbuotojo, taip pat laiko antspaudas (MMMM / MM / DD HH: MM), kai kortelė yra swiped pavadinimas ir žymėjimas. Jis gali turėti vieną mėnesių duomenys prisijungti ir atsijungti. jei jums reikia bet kokios informacijos, bus malonu Jums padėti.

Manau, savo dizainą gali interrest čia daug tautų, gali jums dalintis savo aparatūros + programinę įrangą?! :)

brangūs naujokė, mes dėkingi, jei galite pasidalinti, pirmiau minėta išsamiai padėkoti jums Skm

Hai gali man kas nors susieti sourses artumo kortelių skaitytuvai ir kortelių? Taip pat, dėl kurių dažnis šie vienetai yra perduoti? Kokios yra populiariausias sourses? Prašome picstudent

Hi čia pic RF ID transmiter imtuvas tikiuosi, tai padės jums suprasti, kaip ji dirba dėl kvepalų

Taip pat galite naudoti GP-20 GP-30 Proximately Card Reader Gamyba Vardas: Gaga TMS Darbas apie 125kHz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back