RDA 13.56MHz galios stiprintuvai dizainas

N

newbie007

Guest
Sveiki visi. Linkiu aš rado šį forumą šiek tiek anksčiau. Bandau sukurti RF galios stiprintuvas dirbti ne 13.56MHz. Bandau sustiprinti, siuntimo galią iš Texas Instrument TRF7960, skaitytojui IC. Noriu išėjimo galia yra 8 W galia iki anteną, kad aš pastačiau. Priežastis šio daug energijos, mes norime, kad būtų galima pasiekti skaityti 1meter spektrą. Aš pakimba maitinimo ampflier. Ką gi, aš sukurta ne duoti man jokio pelno. bet nuostolis. Turiu imituoti mano dizaino, ir tai suteikia man 9 pelną, tačiau, kai pastatytas Breadboard aš ne gauti tai, ko norima. Kai indėlis būtų dėkingi. prisegta yra dizainas schematiniai dėka.

Pagal projektą, stiprintuvo išėjimo galia yra tik kelių mW. Laimei, tai užtikrina išlikimą 2N2222, kuris negalės pristatyti sakė 8W galia, bent jau ne linijiniu PA. Jeigu aš prisiminti teisė, 13.56MHz MA "buvo aptarta prieš kelias savaites EDAboard, siūlau ieškoti šiek tiek daugiau kruopščiai. Pratęsti, jei RDA operacijos suma, atitinkami reglamentai turėtų būti laikomasi didžiausio tolimojo lauko (jei juridinis Programa skirta). Kaip kitą pastabą: 13,56 MHz "antena" turėtų būti vertinamas veikiau kaip indukcinės mova. Jis naudojamas rezonansinis kontūras ir įėjimo galia yra daugiausia suvartojama varžą nuostolius. Su tinkamu sankaba dizaino, tai nėra būtina išsklaidyti kelis vatus 1 m iki mano nuomone.

gerai. aš pastatė, kad ant PCB stiprintuvą ir tai veikia ... bet aš ne gauti norimą pelną, man reikia. Aš galvoju, kad man reikia sukurti kitą, mažesnę anteną už šį darbą. Aš pažvelgti į indukcinės sankabą, kaip minėta.

Jūsų tikrasis prototipas buvo įdiegti elektros energijos tiekimo aplinkkelio kondensatorius (-ai)?

Ne. Pirmiau schema yra, ką aš pastatė [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 1 valandos 12 minučių: [/color] [/size] Labas visiems. Aš esu šiek tiek pakišo koją, kaip atlikti varža atitikimo tarp antenos ir stiprintuvo. I pastatyta antena buvo pastatyta spec ir 50 omų varža. Dabar aš žinau, aš turiu suderinti ją su mano perduoda signalą, bet aš nežinau, ką komponentai naudoti. deja aš neturiu tinklo analizatorius duoti man Konkretaus atvejo realaus ir įsivaizduojamo vertybes. Aš pridedamas bendroji schema ką turiu. talpinė mova blokas yra kas Tuning 50 omų antenos. ačiū už pagalbą.

Jums reikia įdiegti aplinkkelio kondensatorius, 4700pF. Jūs galite sureguliuoti savo atitikimo grandinė su FM imtuvas be tinklo analizatoriaus. Įdėkite imtuvą į tolį, kad teikti šviesos sukabinimo prie siųstuvo ir tada suderinti atitikimo grandinę, kol gausite geriausią signalą iš imtuvo. Sumažinti movos, kai signalas tampa stiprus.

aplinkkelio dangtelis naudojamas užmušti AC grįžta tiekimui? Aš duosiu, kad pabandyti. Aš turiu patikrinti ir pamatyti, jei aš galiu gauti FM imtuvas 13.56MHz. Ačiū.

Atsiprašau, aš klaidingai pasakė jums apie FM imtuvas. Jūsų prašymas 13.56MHz. Aplinkkelio kondensatorius tokiu dažnumu turi būti 470000pF arba 470nF. Jūs turite tokiu dažnumu, nėra FM imtuvas. Arba galite naudoti lauko matuoklį, kuris yra tiesiog rezonansinis bakas, priderintas prie norimo dažnio ir vielos gabalas, kaip antena. Prijunkite paprastą amplitudės detektorius šioje cisternos ir turite lauko matuoklį. Įdėkite ją į tolį, kai sukabinimo prie siųstuvo yra minimalus ir suderinkite savo atitikimo grandinė. Sumažinti movą, kai signalas tampa stipresnis. Tai yra sena ir gerai patikrinta, tiuningo namų aukštadažnių grandinių metodas.

humm. aš galvojau, naudojant: spektro analzyer, kuri gali aptikti 13.56MHz dažnį. Naudokite pi tinklą siųstuvo antenos varžos atitikimo. Vienintelė problema yra su Pi tinklo aš nežinau, kas vertina pradėti ... jie turėtų būti kintamo kepurės ir induktyvumo ritės?? Aš esu gana įsitikinęs, mano antena yra sureguliuota tinkamai 13.56MHz, nes kai aš Pajungti dažnio generatorius, spektro analizatorius susitvarko jį. Turiu problema, kai aš Pajungti prie stiprintuvo 13.56MHz siųstuvą, kuris siunčia, yra su tunning grandinės, antenos stiprintuvo išėjimo varža neatitikimas tarp. ačiū už įėjimo.

Kai papasakojo, kad jūs neturite tinklo analizatorius, aš nusprendžiau, kad jūs neturite prieigos prie RF bandymo įrangos. Jei turite jį galite naudoti spektro analizatorių vietoj imtuvo arba lauko matuoklis. Be to, galite sukurti PI arba T rungtynių grandinė su reguliuojamu antgalius ir ritė (yra vijų susilietus su ritininiu daug) ir suderinkite savo atitikimo grandinė. Tada tiesiog išmatuoti gauti CS ir L. Kitas būdas yra naudoti C ir L žurnalus, jei turite savo laboratorijoje. 13,56 MHz yra ne toks didelis dažnis, todėl galima prijungti tokius prietaisus nepakenkiant grandinę. Jei norite patikrinti, kaip gerai jūsų antena yra sureguliuota, pabandykite pakeisti signalų generatoriaus dažnį ir žiūrėti antenos spektro analizatoriaus atsakas. Jūs pamatysite, kai jūsų antena turi maksimalų efektyvumą. Įjunkite MAX Sulaikyti ir pamatysite antenos stiprinimo, lyginant su dažnumą sklypą. Jei žinote, siųstuvo ir antenos varža siųsti numerius ir man ir jums aš grįšiu keletą galimų suderinimo grandines.

Skaitytojas IC gamintojai, pavyzdžiui, Philips / NXP duomenų lapus ir taikymo pastabas, kurioje aptariama, antena atitikimo. Žinant jūsų sankaba ritės L ir R, jūs galėsite apskaičiuoti klaidingą grandinę ir reikiamą įvesties galią pasiekti tam tikrą žyma, vietoje lauko stiprio.

Jei jūsų projektas yra ne savo, bet bendrovei, ji tikriausiai prasmės pirkti varžos analizatoriumi arba vieną uosto tinklo analizatorių. Aš nusipirkau mano namų laboratorijoje MFJ-259B varžos analizatoriumi tik už $ 260. Šis analizatorius gali dirbti nuo 1,8 iki 170 NHz. Vėliau aš pamačiau interneto vieno uosto Elektrinių grandinių analizatoriai. Kaina nuo $ 400 iki $ 1400, ir jie ieško gerai. Ji gali būti gera alternatyva labai brangios VNA.

Projektas yra mano paties. Norėčiau, kad būčiau naudoti tinklo analizatorius. Būtų dalykų, kad daug lengviau. Taigi aš ne žinoti, antenos varža, bet siųstuvo duomenų lapas sąrašą du dalykai; - siųstuvo apkrovos impedansas - 10 omų - Siųstuvo išėjimo varžą yra 4 omų ne visu pajėgumu.

Aš manau, jūsų kalbėjimas pagrindinio siųstuvo, o ne savo stiprintuvą. "Antenos" varža yra tiesiog laidininko linijos, pavyzdžiui, kelių UH vertės plius kontūro varža esant 13,56 MHz (daugiausia odos poveikis apibrėžta) plius radiacinės atsparumo induktyvumas. Abi varžos komponentai galima tikėtis maždaug 0,05 iki 0,1 ohm kiekvienas (su savo masyvi 1 "vamzdžio). Visi parametrai gali būti įvertintas pagal pagrindines lygtis, RF vadovėlių, manau, Jūs turite apsvarstyti srovė / įtampa keletą A ir keletas 100 V jau po 1 W išėjimo galiai.

@ Newbee007 Jei tikrai jūs vis dar reikia galios stiprintuvo už 13.56MHz, galite apsvarstyti šiuos dokumentus: http://www.microsemi.com/micnotes/APT9403.pdf / www.microsemi.com/micnotes/APT0001.pdf Jie aptarti kelis šimtus vatai galios stiprintuvų, bet kai jūs naudoja esamas formules galite dirbti 5-10W išėjimo, jums reikia pasirinkti pigaus maitinimo MOSFET tipo. Su savo 2N2222 tranzistorius tipo čia yra draugiškas popieriaus klasės E 13.56MHz stiprintuvu (kelių šimtų mW išėjimo galios intervale tik, žinoma, ne daugiau): http://www.st.com/stonline/products/ literature/an/10429.pdf [color = green] Tai apima Antenos derinimo pranešimų per [/color] regards, unkarc

C serijos / lygiagrečiai C suderinimo grandinė, kaip parodyta ST paraiškos pastabos būtų greičiausiai tinka pritaikyti jungtis į nekilnojamojo siųstuvo varža. Dėl mažo pralaidumo ISO 15693, nėra slopinimo rezistoriai reikia tikrai. Kaip 1 m skersmens kilpa turi ne neglectable radiacinės atsparumo ir kai varžinio nuostolius vistiek gali būti reikalinga ISO 15693 minimalaus lauko stiprumo 0,15 / m 1m atstumu nuo 0,5 iki 1 W.

jei kas nors turi dizaino 13.56MHz galios stiprintuvas tiekti 1 vato galią medicinos taikymo

@ Newbie007 Ką apie savo ilgo nuotolio RFID skaitytuvas projekto su TRF7960?? Ar jūsų stiprintuvas gerai dirba? Ką apie jūsų skaityti intervale? Ar Jūs jau skaityti žymą apie 1m??? Prieš dvejus metus aš pradėjau kurti ilgo nuotolio skaitytuvas su IDS-R13MP projektą. Jis yra identiškas RFID skaitytuvas IC kaip TRF7960. Turėjau tų pačių tikslų, kaip jūs: ~~~HEAD=NNS~~HEAD=dobj 1m nuskaitymo atstumas 5-12W galios amp ... Tačiau aš pastebėjau, kad TRF7960 generuoja skaitmeninį triukšmą, kuris krito ant dažnio, kur tegus atsakymas Tikimasi, važiuojant mano didelis antenos> 1.3W. Dėl mano paties sukurta imtuvo jautrumą, aš galėjo matyti skaitmeninę keliamas triukšmas pagal TRF7960, bet aš nieko prieš jį negalėjo. Aš turėjau daug bendravau su IDS, iki jie pripažino kaltę. Dabar aš dirbu mano RDA 13.56MHz skaitytojui be RDA Reader IC. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back