RD Siųstuvų ir Reciver nuotolinio valdymo

M

mitesh

Guest
Noriu nuotolinio valdymo projektavimas naudojant RF siųstuvas ir Reciver su 8051 mikrovaldikliu namų apyvokos prietaisai

duomenų perdavimo kodas šaukti naudojami machater codeing

Hai, kas yra rf tr ir rx modulis komerciniams avilable. kas nors duoti dalis ne.

Kai aš naršyti www.motorola.com man buvo rasta MC33591 (Rx) ir MC33493 (Tx), ir iki šiol, aš vis dar ieško RF Tranceiver modulis projektavimo ryšių duomenų, su bevielio geriausia. Dėl Siswanto

[Quote = senthilkumar] hai, kas yra rf tr ir rx modulis komerciniams avilable. kas nors duoti dalis Nr. [/quote] Sveiki senthilkuma, Chipcon yra prieinamas, TI TRF6900A nėra. Jei u domisi galiu dizainas grandinę u. .... Mano Poli Kitti

[Quote = SISWANTO] Kai aš naršyti www.motorola.com man buvo rasta MC33591 (Rx) ir MC33493 (Tx), ir iki šiol, aš vis dar ieško RF Tranceiver modulis projektavimo pranešimo apie ją geriausios duomenų bevielis. Dėl Siswanto [/quote] Galiu dizainas u grandinės .. Jei u domisi ir gali susisiekti su manimi adresu navya_prakash@yahoo.com , Leiskite man žinoti, UR susidomėjimą!! Mano Poli Kitti

Pažiūrėkite į Motorola svetainė, jie 8051 su RF siųstuvą įterptųjų. Be to, jei aš prisiminti teisę, MICROCHIP turi IPS procesorius su RF siųstuvą integruoti

Aš atsitiko pirkti panašių 4 kanalų RF remote komplektas iš M / s vienija 7 technologijos, kurioje kiekvienam kanalui galima pasirinkti dirbti blokuojami arba momentinis režimu. Sakė rinkinys naudoja du 89C2051 kiekvieną TX ir RX skyriuose. Jo didelis. Ar pažvelgti www.united77.com/projects.htm

hey mitesh manau, kad ir gyvena Mumbajuje ... jei taip ir gali eiti į Lamington Kelias į VegaKit parduotuvė .... jei ne u gali eiti į savo svetainę ... http://www.vegakitindia.com/ ir tada į RF moduliai .... manau, kad moduliai būtų lengva gauti ...

Sveiki, tiesiog mano du centai, I'm using imtuvas modulis iš mažos galios radijo Sprendimas ER400TRS (433 MHz). Į sveikatą FS

Noriu žinoti RF nuotolinio valdymo automobilio grandinės naudojant IPS kontrolierius

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back