RC laikrodis Microcontroller

Z

zanov

Guest
Kažkas man padėti. Noriu RC laikrodis 4MHz schema, 10MHz, 20MHz UC 16F84, 16F84A dėka zanove,

Sveiki, Šis klausimas buvo aptartas šią temą jau seniai: h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=73629&highlight = * = T

Kaip apie dažnio tolerancija savo RC laikrodis generatorius?

papyaki ačiū. Aš mačiau už 16F84 duomenų lape, kaip siūloma nuorodą. Ar man padėti, jei kas nors po schema kaip prijungti arba nuorodą į schematinis kaip aš vielos jį. Aš tik žinau, naudojant XTALS.

[Quote = raymond_luo2003] Kaip apie dažnio tolerancija savo RC laikrodis generatorius? [/Quote] Ką reiškia? Ar tai svarbu? Jie instrukcijas nuosekliai vykdomos kilpa didžiąją dalį laiko.

mes naudojame RC laikrodis generatorius kainos sumažėjo dizainas.

[Quote = zanov] [quote = raymond_luo2003] Kaip apie dažnio tolerancija savo RC laikrodis generatorius? [/Quote] Ką reiškia? Ar tai svarbu? Jie instrukcijas nuosekliai vykdomos kilpa didžiąją laiko dalį. [/Quote] Tai nesvarbu, išskyrus atvejus, kai jūs naudojate laiką kritiškai posistemių / algoritmai (pvz., nuoseklusis prievadas, laiko matavimo kilpos ir pan.) Tikėtis didelių pokyčių laikrodžio dažnis. su temperatūros variacijos, priklausomai nuo to, kokio tipo R ir / ar C, kurį naudojate. Be to, serijinei gamybai (jei jis yra tuo atveju), galite rasti laikrodis skirtumai tarp kiekviena pagaminta gabalas. / Pisoiu

Aš esu faling gaminti schema ir imituoti ją. Gal aš esu tai daro negerai. Ar kas nors man padėti.

Sveiki, Ši nuoroda suteikia kai formulę RC vertę. Deja, šios svetainės kalba yra vokiečių, bet tai lengva rasti šiek tiek informacijos: h ** p: / / www.sprut.de/electronic/pic/osc/ # rc Aš taip pat rasti šią nuorodą IPS PIN confugation programinę įrangą. Aš ne išbandyti, bet ji gali jums padėti. h ** p: / / www.generexe.com/id93.htm * = T

clcock generatorius MCU yra tas pats kaip ir RC generatorius RF grandinės?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back