Rayleigh fedingas kanalas pdf

R

rmreddy

Guest
Sveiki, Man reikia modeliuoti tikimybės tankio funkcijos Rayleigh kanale MATLAB kodą.
Žinoma aš žinau, kad mes turime Integruotą funkciją, vadinamą "raylpdf", tačiau ji mano, dispersija kaip argumentas .. I dont wanna do that ...

Mano problema yra, turiu mėginys iš kosmoso, kad aš noriu tankio funkcija ..
Help me please ...

laukimas ...

Hi galite naudoti Clark modelis imituoja Rayleigh išblukimo kanalą ..

Išsami informacija pateikiama "Wireless komunikacijos" knygos Rappaport.® r. "Baseband modelis imituoja Rayleigh išblukimo kanalas" į šią knygą.

Labas

aš galiu žinoti, ką norite pasakyti pavyzdys erdvėje?

Sal

sampple erdvės ribų, kuriose mes vykdome mūsų eksperimentas ...
pvz supimas moneta turi sampel erdvės (H, T).

H - galvą kaip produkcija
T - uodegą kaip produkcija.

Gerai ..Tada kas yra imties vietos, kad ėmėtės dėl braižymo jūsų Rayleigh pdf ..?tai pavyzdys erdvėje atsitiktinių skaičių tarp 0 ir 1?

Hi again

Daugiau informacijos tiek padės mums turėti visą vaizdą apie savo problemą.Neaišku man, kokios eksperimento esate atlikti.Esu doubful apie Orai jums reikia Relėjaus paskirstytos atsitiktinai vertės ar Jūs bandote pritaikyti kai kuriuos eksperimentinius vertės Relėjaus paskirstymas.

Kita galimybė yra ta, kad jums suteikta "Erdvė", ir norite sužinoti, kuris Relėjaus platinimas gali būti geriau jums pavyzdys erdvėje?, Šiuo atveju yra sunku, nes nuoroda į paveikslą, kuris tampa http://www.mathworks com / gauti / Helpdesk / Pagalba / Įrankiai / stats / index.html? / gauti / Helpdesk / Pagalba / Įrankiai / stats / raylpdf.html & http://www.mathworks.com/cgi-bin/texis/webinator/search? PR = Dokumentacija & db = MSS & prox = page & rorder = 750 & rprox = 750 & rdfreq = 500 & rwfreq = 500 & rlead = 250 & sufs = 0 & tvarkos = r & dokumentacijos = Dokumentacija & is_summary_on = 1 & ResultCount = 10 & query = raylpdf & Submit = Search
galime pastebėti, kad dešinėje pusėje pdf turi ilgą uodegą ir tikriausiai eina į begalybę.Tai yra laukinių spėlionės, kaip sakiau, daugiau informacijos iš Jūsų pusės yra būtina

Sal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back