rasti PhD pozicija

S

SGR

Guest
hi everyone,
Aš esu absolventas (ryšių sistemų) ir norėtų tęsti studijas į PhD programa, kuri prasideda 2007.Norėčiau sužinoti ar yra interneto svetainė, kurios atstovauja visos PhD pozicijas.ji užima daug laiko patikrinti visų universitetų vienas po kito.I really appreciate bet idėja, kad gali man padėti.
ačiū,

helo SGR.

PHD pozicija skiriasi nuo šalies į countri ..daugelyje Europos šalių turi imtis gruodis sausis r šis ir turiu kreiptis dėl Proff r galėtų uni ..I am not sure, jei yra ny svetainėse pasakoja ir Abt PHS atvirų pozicijų

Suresh

Max SGR,

Malonu skaityti jūsų prašymą ....Bet žinote, kad ...Jūs praleido vieną svarbų faktą ..
..
Jei norite padaryti jūsų dr Yar.

Į INDIJA .....Australija .... ar Vokietija ....
..
Gerai ....
Aš manau jis INDIJA ...nes mano šalis INDIJA yra gerai suteikti vienas geriausių PhD in pasaulis.

Na ....
Jūs turite 2 variantai ....

1 variantas: Parengti pat ir rašyti egzaminu vadinamas GATE
Jūsų tema drausmės ....ir tada ...
....gerai šią nuorodą jūs žinosite, toliau kelias.
http://www.iitk.ac.in/gate/

2 variantas: Parengti pat ir rašyti egzaminu vadinamas NET
Jūsų tema drausmės ....ir tada ...
....gerai šią nuorodą jūs žinosite, toliau kelias.
www.ugc.ac.in / viduje / net.html

Taigi ....Dabar tavo eilė ....pasirinkite vieną iš variantų ... ir pradėjo dirbti sunku ..
..
Sėkmė visuomet su vienu, kuris yra pasirengęs dirbti.
..
Visi geriausi MAN ..
...
Taip ...be raštu pirmiau egzaminus taip pat galite daryti PhD INDIJA ...
bet ....per mažai įstaiga ...ir daugiau nei jūs praleidote Stipendijos

Labas,
Labai dėkoju už pasiūlymus.
Bet mintis apie studijas doktorantūros JAV, Prancūzija, Švedija, Šveicarija, Nyderlandai, Norvegija,
Jungtinė Karalystė, Suomija ir Australija?
Can anybody kad šių šalių, atsižvelgiant į sumą, darbo užmokesčio arba dotacijos, kad jie moka į doktorant?
Yra daug universitetų apie šių šalių.Kaip efektyviai atlikti paiešką dr poziciją ryšio sistemos?Visi interneto svetainės, kurios skelbia turimų doktorantūros vietų?
ačiū,
SGR,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back